Skip to main content

SEX

Aυτός είναι ο βασικός λόγος να πεις ΟΧΙ σε ένα one night stand

Mάθαμε γιατί πολλοί το αποφεύγουν...



Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο όρος "one night stand" αποτελούσε ταμπού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνονται οι πάντες άνετα με το να το ...τολμήσουν.

Η ιδέα του σεξ για μία νύχτα, με έναν άγνωστο, ίσως στο μυαλό να είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό, στην πράξη όμως τα πράγματα αποδεικνύονται κάπως διαφορετικά.

Μία νέα έρευνα, λοιπόν, μάζεψε στοιχεία ρωτώντας νέους και των δύο φύλων, προσπαθώντας να απαντήσει στο γιατί ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων τελικά δειλιάζει μπροστά στην πρόκληση ενός one night stand.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη μελέτη, o βασικός λόγος που αρκετοί αποφεύγουν τις σεξουαλικές περιπέτειες μιας νύχτας είναι φόβος για την απουσία του προφυλακτικού. Εκεί που οι στατιστικές έχουν κατά καιρούς δείξει ότι οι νέοι άντρες και γυναίκες δεν είναι και τόσο σχολαστικοί ως προς το ασφαλές σεξ, η νέα αυτή έρευνα έρχεται να αποδείξει το ακριβώς αντίθετο.

Συνεπώς, φαίνεται ότι ο φόβος για επικίνδυνα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι ο πρωταρχικός και κυρίαρχος λόγος που πολλοί απορρίπτουν το ενδεχόμενο ενός one night stand, και όχι τόσο ο τρόμος μπροστά στο ασταθές και το άγνωστο...

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός