Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να ενδώσεις - AllYou.gr

Search

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να ενδώσεις

Μην το κάνεις για τον λάθος λόγο...

> SEX ::
05 Μαϊου 2016

Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές των αντρών και των γυναικών είναι η οπτική τους απέναντι στο σεξ. Γιατί, πολύ απλά, ο μεγαλύτερος αριθμός των αντρών αντιμετωπίζει την σεξουαλική πράξη κυρίως ως μία οδό προς την απόλαυση, την ίδια στιγμή που οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών την αντιμετωπίζει ως τον σίγουρο και πιο σύντομο δρόμο προς την καρδιά του συντρόφου τους.

Έτσι, λοιπόν, μία πρόσφατη έρευνα έδειξε και με νούμερα πως πράγματι ένα πολύ υψηλό ποσοστό γυναικών επιλέγουν να πουν «ναι» στο πρώτο ραντεβού, πιστεύοντας ότι αυτό θα τους εξασφαλίσει και μία δεύτερη συνάντηση και μελλοντικά μία σταθερή σχέση.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η προσέγγιση είναι αρκετά λανθασμένη, αφού στην πραγματικότητα η σεξουαλική επαφή δεν είναι από μόνη της αρκετή ώστε να πείσει έναν άντρα να δεσμευτεί σοβαρά με μία γυναίκα.

Βέβαια, οι μελετητές δεν υποστηρίζουν απαραίτητα ότι το να ενδώσεις τελικά στο σεξ από το πρώτο ραντεβού θα αποτελέσει για τον άλλον ανασταλτικό παράγοντα, ώστε να οδηγηθεί σε μόνιμη σχέση μαζί σου. Απλώς εξηγούν πως αν το κάνεις, πρέπει να είναι γιατί πραγματικά το θες κι όχι γιατί ελπίζεις σε κάτι που πιθανόν να μην προκύψει και ποτέ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!