Η επιστήμη εντόπισε το ΒΑΣΙΚΟ λόγο που οι γυναίκες λένε «όχι» στο σεξ - AllYou.gr

Search

Η επιστήμη εντόπισε το ΒΑΣΙΚΟ λόγο που οι γυναίκες λένε «όχι» στο σεξ

Τι μας φταίει τελικά;

> SEX ::
06 Μαϊου 2016

Όλοι γνωρίζουμε το στερεότυπο που θέλει τους άντρες να έχουν σταθερά κολλημένο το μυαλό τους στο σεξ, ενώ τις γυναίκες να είναι εκείνες που ενδίδουν όσο πιο συχνά μπορούν σε αυτό κατόπιν πρωτοβουλίας του αντίθετου φύλου. 

Μία νέα δημοσκόπηση, όμως, στην οποία συμμετείχαν 500 γυναίκες έρχεται να καταρρίψει τον παραπάνω μύθο, ισχυριζόμενη ότι οι γυναίκες επιθυμούν το σεξ τόσο όσο και οι άντρες. Την ίδια στιγμή, η μελέτη πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, αφού υποστηρίζει ότι γνωρίζει τον λόγο που οι γυναίκες -αν και το θέλουν- αποφεύγουν το σεξ με τους συντρόφους  τους.

Αρχικά οι συμμετέχουσες ερωτήθηκαν για την ερωτική τους διάθεση με περισσότερες από τις μισές να απαντούν ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένες με τη συχνότητα του σεξ στη ζωή τους, ενώ το συντριπτικό 75% εξ αυτών δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει σεξ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα. Το πιο... δραστήριο 13% των γυναικών δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει σεξ περισσότερες από έξι φορές την εβδομάδα.

Και τότε τι είναι αυτό που εμποδίζει πολλές από εμάς να απολαύσουμε την σεξουαλική επαφή; Σύμφωνα με τη μελέτη, ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας για τις γυναίκες φάνηκε να είναι το στρες, καθώς στο ευαίσθητο φύλο εμφανίζεται πολύ πιο έντονα απ' ότι στο αντρικό.

Μάλιστα το 40% δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν και θέλει να κάνει σεξ με τον σύντροφο του, αγχώνεται με άλλα ζητήματα της καθημερινότητας και το αμελεί.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΟΜΟΡΦΙΑ

5 προϊόντα για μια επιτυχημένη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς

Αυτά τα προϊόντα θα ξεκινήσουν την ημέρα σου σωστά!
ΤΑΞΙΔΙ

Αυτό είναι το πιο αγαπητό μνημείο στον κόσμο

Εκατομμύρια τουρίστες πιστεύουν ότι αυτό το μνημείο είναι κορυφαίο...
ΑΣΚΗΣΗ

6 σημάδια ότι πρέπει να γυμνάζεσαι περισσότερο

Το σώμα σου φωνάζει ότι θέλει γυμναστική. Το ακούς;
DO IT YOURSELF

3 tips για να έχεις όμορφο ύπνο

Απλές συμβουλές για να ξυπνήσεις φρέσκια και ξεκούραστη.
DO IT YOURSELF

Να τι θα φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο

Ακόμη και αν ο καιρός γράφει… μείον, εσύ θα είσαι in style!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά υπάρχουν τρόφιμα με αρνητικές θερμίδες;

Ώρα να μάθεις αν όντως υπάρχουν τρόφιμα που αποδίδουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που δαπανά ο οργανισμός για την πέψη τους.