ΑΥΤΟΣ είναι ο παράγοντας που προκαλεί απουσία στύσης - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟΣ είναι ο παράγοντας που προκαλεί απουσία στύσης

Μήπως λείπει κάτι βασικό από την διατροφή του;

> SEX ::
08 Μαϊου 2016

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία υποστηρίζει ότι μια σημαντική έλλειψη οδηγεί αρκετούς άνδρες σε μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία.

Το αυξημένο βάρος, το χρόνιο στρες και οι καταχρήσεις είναι μερικοί από τους γνωστούς και πιο προφανείς παράγοντες των κακών επιδόσεων στο σεξ.

Όταν, όμως, οι ερευνητές εξέτασαν 143 άνδρες, με λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, διαπίστωσαν ότι σχεδόν οι μισοί από αυτούς παρουσίαζαν έλλειψη βιταμίνης D.

Μόνο ένας στους πέντε άνδρες διέθετε επαρκείς ποσότητες της λεγόμενης «βιταμίνης του ήλιου». Παράλληλα, οι άνδρες με σοβαρότερης μορφής στυτική δυσλειτουργία είχαν κατά 24% μικρότερες ποσότητες της βιταμίνης στον οργανισμό τους, σε σύγκριση με τους άνδρες που αντιμετώπιζαν πιο ήπιας μορφής στυτική δυσλειτουργία.

Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D μπορεί να μπλοκάρουν την ομαλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Το αποτέλεσμα είναι η κακή αιμάτωση των γεννητικών οργάνων και η επακόλουθη αδυναμία επίτευξης της στύσης.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!