Αυτός είναι ο Nο1 λόγος για να πεις «ναι» στο πρωινό σεξ - AllYou.gr

Search

Αυτός είναι ο Nο1 λόγος για να πεις «ναι» στο πρωινό σεξ

Κάτω τα χέρια από το snooze...

> SEX ::
09 Μαϊου 2016

Ανήκεις κι εσύ σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που υποφέρουν με το πρωινό ξύπνημα; Έχεις αναπτύξει μία σχέση αγάπης - μίσους με το snooze στην αφύπνιση του κινητού σου;

Αν ναι, τώρα η επιστήμη σου δίνει έναν (πολύ) καλό λόγο για να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα αύριο το πρωί. Όχι απαραίτητα για να φτιάξεις πρωινό ή να πας στο γραφείο, αλλά για να απολαύσεις λίγες πρωινές στιγμές με τον σύντροφό σου κάτω από τα σκεπάσματα.

Γιατί, σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρωινό σεξ δεν είναι απλά μία μεγάλη αδυναμία των αντρών, μα και κάτι που βοηθάει σε αρκετά σημαντικό βαθμό την υγεία μας.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, λοιπόν, το σεξ τις πρωινές ώρες ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς ενισχύει τα επίπεδα ενός αντισώματος (IgA), που προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις.

Παράλληλα, συνδέεται και με τη βελτιωμένη όψη των μαλλιών και της επιδερμίδας, καθώς βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα των οιστρογόνων. Μήπως τώρα πείστηκες;

Κι αν δεν σου φτάνουν όλα αυτά, οι επιστήμονες σε ενημερώνουν πως η ερωτική επαφή συνοδεύεται από απελευθέρωση της «ορμόνης της αγάπης» (ωκυτοκίνη), η οποία προωθεί την οικειότητα και εντείνει το συναίσθημα ανάμεσα στους δύο συντρόφους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!