Σεξ και ιδρώτας: Γι' αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το αποφεύγεις - AllYou.gr

Search

Σεξ και ιδρώτας: Γι' αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το αποφεύγεις

Άκου τους ειδικούς και... συγκρατήσου!

> SEX ::
06 Ιουνίου 2016

Ε, καιρός που είναι και εποχή που έρχεται, καλό είναι να πούμε μερικά πράγματα που σίγουρα τους επόμενους μήνες θα τα βρεις μπροστά σου!

Τώρα που λες που θα σφίξουν οι ζέστες, το σώμα σου και το σώμα του συντρόφου σου θα ιδρώνει όλο και περισσότερο. Και επειδή εκτός από τα κορμιά σας που θα ιδρώνουν όλο και περισσότερο, μάλλον θα ανέβει κατακόρυφα και η ερωτική σας διάθεση (είπαμε, καλοκαίρι) οι επιστήμονες έρχονται να σου δώσουν ορισμένες συμβουλές σχετικά με το... ιδρωμένο σεξ και κατά πόσο αυτό είναι ασφαλές για την υγεία σου.

Σύμφωνα, λοιπόν, ΜΕ ειδικούς σε θέματα που αφορούν Στη γυναικεία ουρολογική λειτουργία και τη Σεξουαλική Ιατρική, η αύξηση στα επίπεδα των ορμονών υποδεικνύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζευγάρι να κάνει σεξ, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία! Ωστόσο, εξηγούν ότι εγκυμονεί ένας κίνδυνος...

Οι άνδρες που γυμνάζονται συχνά είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων σημάδια λοίμωξης από μύκητες. Στην περίπτωση αυτή, η λοίμωξη οφείλεται στον ίδιο μικροοργανισμό που προκαλεί τη μυκητίαση των ποδιών, το λεγόμενο «πόδι του αθλητή» (athlete's foot). Το συγκεκριμένο είδους μυκήτων ευδοκιμεί όπου υπάρχει αυξημένη υγρασία, όπως στο εσωτερικό των αθλητικών παπουτσιών ή στη βουβωνική χώρα.

Εάν ο άνδρας έχει μολυνθεί από το μύκητα, υπάρχει πιθανότητα να τον μεταδώσει στη σύντροφό του κατά τη σεξουαλική επαφή.

Η μυκητίαση εκδηλώνεται με την εμφάνιση εξανθημάτων στη βουβωνική χώρα και ο άνδρας θα πρέπει να απέχει από το σεξ μέχρι να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΕΓΩ

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις όταν όλα πάνε στραβά

Είχες μια κακή μέρα; Προσοχή πως θα το διαχειριστείς.
STREET STYLE
BEAUTY TIPS

O ιδιοφυής τρόπος να χρησιμοποίησεις τα cotton pads

Ξέχνα για λίγο τις sheet masks. Αυτή είναι τώρα η νέα τάση!
ΠΑΙΔΙ

To τάισμα αλεσμένων με το κουτάλι, οδηγεί σε παχυσαρκία!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που πρέπει να διαβάσει κάθε νέα μαμά.
ΣΠΙΤΙ

Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για το κινητό σου

Εσύ έχεις ένα αναπαυτικό στρώμα να ξεκουραστείς τη νύχτα. Το κινητό σου;
ΠΑΙΔΙ

Υπάρχει οστεοπόρωση στα παιδιά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χαμηλή οστική πυκνότητα-μάζα στα παιδιά.