Εσύ ξέρεις τι είναι ο νυχτερινός οργασμός; - AllYou.gr

Search

Εσύ ξέρεις τι είναι ο νυχτερινός οργασμός;

Οι ειδικοί εξηγούν πόσο συχνά συμβαίνει σε σένα και τον σύντροφο σου!

> SEX ::
21 Ιουνίου 2016

Η σεξουαλική διέγερση και η επίτευξη οργασμού κατά τη διάρκεια του ύπνου δεν αποτελούν αντρικό... προνόμιο, σύμφωνα με νέα δεδομένα που ήρθαν στο φως από Αμερικανούς ερευνητές.

Αν και το φαινόμενο της νυχτερινής κορύφωσης, γνωστό ως ονείρωξη, είναι αρκετά συχνό στον αντρικό πληθυσμό και κυρίως στα αγόρια εφηβικής ηλικίας, η νέα μελέτη -που εκπονήθηκε από το Ινστιτούτο Kinsey- δείχνει ότι στις γυναίκες είναι πολύ πιο συχνό απ’ ό,τι νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών, ποσοστό 37% των γυναικών έχει βιώσει την εμπειρία της ονείρωξης τουλάχιστον μία φορά έως την ηλικία των 45 ετών. Μάλιστα, τα στοιχεία έδειξαν ότι για τις περισσότερες γυναίκες, ο νυχτερινός οργασμός είναι αρκετά συχνός, ξεκινά από την εφηβεία και συνεχίζεται έως και την πέμπτη δεκαετία της ζωής, ασχέτως εάν η γυναίκα είναι αδέσμευτη ή παντρεμένη.

Όσον αφορά στους άντρες, το φαινόμενο της ονείρωξης φάνηκε να είναι αρκετά πιο συχνό, με το 83% των συμμετεχόντων να δηλώνουν ότι έχουν φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Παρόλα αυτά, η συχνότητα της ονείρωξης για τους άντρες φάνηκε να μειώνεται σταδιακά από την εφηβεία μέχρι και να φτάσουν την ηλικία των 40 ετών. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!