Skip to main content

SEX

Shower Sex: ΕΤΣΙ θα το απολαύσεις απόλυτα

Κι όμως γίνεται!


Φύλλις Νικολάου

Το σεξ στο ντους δείχνει πάντα πολύ αισθησιακό στις ταινίες, σωστά; Τόσο πολύ, μάλιστα, που μπορεί ο εσύ και ο καλός σου να έχετε ήδη δοκιμάσει άπειρες φορές να το κάνετε πράξη, μόνο και μόνο για να έρθετε αντιμέτωποι με την πλήρη... αποτυχία. 

Η αλήθεια είναι ότι η μεταφορά της ερωτικής σας ζωής από την κρεβατοκάμαρα στο μπάνιο μπορεί να έχει αποτέλεσμα τόσο θολό όσο ο καθρέφτης του μπάνιου.. από τους υδρατμούς. Γιατί; Το νερό απομακρύνει τη φυσική λίπανση, κάνοντας έτσι την ερωτική πράξη λιγότερο άνετη, περισσότερο δύσκολη κι αρκετά επίπονη για εσένα, τονίζουν οι απανταχού σεξολόγοι. 

Για να καταφέρεις να κάνεις τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα και να απολαύσεις το τέλειο shower sex, δοκίμασε το εξής: χρησιμοποίησε ένα ανθεκτικό στο νερό βοήθημα με βάση τη σιλικόνη (για παράδειγμα, ένα λιπαντικό σε μορφή τζελ)! Και φυσικά, μην ξεχάσεις να προμηθευτείς ένα αντιολισθητικό χαλάκι. Ένα γλίστρημα και -ακόμα χειρότερα- μια... βόλτα στα Επείγοντα δεν περιλαμβάνεται σε καμία (μα καμία!) ερωτική φαντασίωση. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου