Skip to main content

SEX

Είναι πρωινός τύπος αλλά εσύ όχι και τόσο; ΕΤΣΙ θα τα βρείτε στο κρεβάτι

Δεν χρειάζεται να είστε Ελβετοί για να συγχρονίσετε το σεξουαλικό σας ρολόι.


Φύλλις Νικολάου

Ναι, είναι γεγονός ότι η λίμπιντο των περισσότερων γυναικών λειτουργεί καλύτερα μετά τις ώρες γραφείου, σε αντίθεση με εκείνη των αντρών που φαίνεται να γνωρίζει –κυριολεκτικά– πρωτόγνωρα ύψη το πρωί. Για να δεις πώς μπορείς να συγχρονίσεις τη σεξουαλική διάθεσή σου με εκείνη του καλού σου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Πρώτα από όλα, πρέπει εσύ και το άλλο σου μισό να καταλάβετε τους λόγους που προτιμάτε να κάνετε σεξ διαφορετικές ώρες της ημέρας. Φταίει που γυρνάει εξαντλημένος και αγχωμένος από τη δουλειά; Μήπως είσαι εσύ αποσυντονισμένη το πρωί γιατί πρέπει να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο; Όταν εντοπίσετε αυτό που σας δυσκολεύει, πρέπει να βρείτε μία πρακτική λύση, έστω κι αν χρειαστεί να συμβιβαστείτε. Για παράδειγμα, μπορείς να κανονίσεις να μένουν τα παιδιά στη γιαγιά τους, μια φορά την εβδομάδα, αν το σπίτι της είναι κοντά στο δικό σας ή προσπάθησε να πείσεις τον καλό σου να ξεχάσει την εμμονή του με το γραφείο για ένα βράδυ.

Αν προσπαθήσετε και οι δύο να κάνετε μία παραχώρηση, τονίζουν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, θα αρχίσετε να εκτιμάτε περισσότερο το σεβασμό που σας δείχνει ο σύντροφός σας. Εξάλλου, αν το σώμα σου ενδώσει στη σεξουαλική διάθεση του συντρόφου σου, τότε δεν θα αργήσει να ενδώσει και το μυαλό σου.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός