Είναι πρωινός τύπος αλλά εσύ όχι και τόσο; ΕΤΣΙ θα τα βρείτε στο κρεβάτι - AllYou.gr

Search

Είναι πρωινός τύπος αλλά εσύ όχι και τόσο; ΕΤΣΙ θα τα βρείτε στο κρεβάτι

Δεν χρειάζεται να είστε Ελβετοί για να συγχρονίσετε το σεξουαλικό σας ρολόι.

> SEX ::
27 Ιουνίου 2016

Ναι, είναι γεγονός ότι η λίμπιντο των περισσότερων γυναικών λειτουργεί καλύτερα μετά τις ώρες γραφείου, σε αντίθεση με εκείνη των αντρών που φαίνεται να γνωρίζει –κυριολεκτικά– πρωτόγνωρα ύψη το πρωί. Για να δεις πώς μπορείς να συγχρονίσεις τη σεξουαλική διάθεσή σου με εκείνη του καλού σου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Πρώτα από όλα, πρέπει εσύ και το άλλο σου μισό να καταλάβετε τους λόγους που προτιμάτε να κάνετε σεξ διαφορετικές ώρες της ημέρας. Φταίει που γυρνάει εξαντλημένος και αγχωμένος από τη δουλειά; Μήπως είσαι εσύ αποσυντονισμένη το πρωί γιατί πρέπει να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο; Όταν εντοπίσετε αυτό που σας δυσκολεύει, πρέπει να βρείτε μία πρακτική λύση, έστω κι αν χρειαστεί να συμβιβαστείτε. Για παράδειγμα, μπορείς να κανονίσεις να μένουν τα παιδιά στη γιαγιά τους, μια φορά την εβδομάδα, αν το σπίτι της είναι κοντά στο δικό σας ή προσπάθησε να πείσεις τον καλό σου να ξεχάσει την εμμονή του με το γραφείο για ένα βράδυ.

Αν προσπαθήσετε και οι δύο να κάνετε μία παραχώρηση, τονίζουν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, θα αρχίσετε να εκτιμάτε περισσότερο το σεβασμό που σας δείχνει ο σύντροφός σας. Εξάλλου, αν το σώμα σου ενδώσει στη σεξουαλική διάθεση του συντρόφου σου, τότε δεν θα αργήσει να ενδώσει και το μυαλό σου.

Hot αυτή τη στιγμή!

BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...
SEX

Γιατί εκείνος μπορεί να κάνει σεξ μετά από το τσακωμό;

Νέα αμερικανική έρευνα εξηγεί γιατί η ερωτική διάθεσή του συντρόφου σου δεν κλωνίζεται από κανένα –μικρό ή μεγάλο– καβγά.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

9 φορές που θέλαμε να είχαμε τα μαλλιά της Emma Stone

Η γνωστή ηθοποιός ανεβάζει τον πήχη κάθε φορά που περπατάει στο κόκκινο χαλί!
ΠΑΙΔΙ

Μια ξεχωριστή φιλία αφιερωμένη στα υιοθετημένα παιδιά

Ο Buddy και ο Reagan, ποζάρουν υπέροχα για καλό σκοπό.
ΕΓΩ

Να γιατί ήρθε η ώρα να μάθεις να μιλάς ισπανικά

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι οι ξένες γλώσσες έχουν ευεργετική επίδραση και στην προσοχή μας.