Μέχρι ΠΟΙΑ ηλικία μπορείς να κάνεις σεξ; - AllYou.gr

Search

Μέχρι ΠΟΙΑ ηλικία μπορείς να κάνεις σεξ;

Για άλλη μια φορά το ωραίο φύλο... ασθενεί.

> SEX ::
05 Ιουλίου 2016

Η Θεοπούλα του «Παρά πέντε» μπορεί να αναρωτιόταν αν... κόβεται το σεξ, οι ειδικοί του University of Chicago όμως διαφωνούν. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία νέας έρευνάς τους, το σεξ όχι μόνο κόβεται αλλά η επιθυμία μιας μέσης γυναίκας για αυτό φαίνεται να σταματά 17-18 χρόνια νωρίτερα από τον θάνατό της.

Και μπορεί το σεξ να σημαίνει απόλαυση για τις γυναίκες περίπου μέχρι τα 65, οι άντρες ωστόσο ζουν λιγότερο, αλλά φτάνουν σε μεγαλύτερη σεξουαλική ηλικία σε σύγκριση με εμάς. Μάλιστα, το ισχυρό φύλο εμφανίζει υπερδιπλάσιες πιθανότητες να είναι σεξουαλικά ενεργό στην ηλικία των 75-85 ετών, μιας και η σεξουαλική ζωή ενός άντρα κάνει τον κύκλο της 8-9 χρόνια πριν από το θάνατό του. Πρακτικά, το ποσοστό των αντρών που συνεχίζουν να την βρίσκουν στο κρεβάτι και μετά τα 75 έτη, μεταφράζεται στο 38,9% του γηραιού αντρικού πληθυσμού!  

Επιπλέον, το 70,8% των σεξουαλικά δραστήριων ηλικιωμένων δηλώνει ότι κάνει και καλό σεξ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις σεξουαλικά δραστήριες γυναίκες είναι μόλις... 50,9%.

Πάντως, επισημαίνουν οι επιστήμονες, ότι τα σκευάσματα τύπου Viagra συμβάλλουν σημαντικά σε αυτό το προβάδισμα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!