ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο τύποι εραστών: εσύ σε ποιον ανήκεις; - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο τύποι εραστών: εσύ σε ποιον ανήκεις;

Ιεραπόστολος ή πορνοσταρ;

> SEX ::
11 Ιουλίου 2016

Θέλεις τα φώτα αναμμένα ή μήπως σβηστά; Σύμφωνα με τους συμβούλους σεξουαλικής υγείας, υπάρχουν δύο τύποι εραστών: εκείνοι που αναζητούν έντονες ερωτικές συγκινήσεις και εκείνοι που θέλουν και προσπαθούν να κρατούν τα πράγματα χαλαρά και ήρεμα.

Οι ειδικοί, ωστόσο, τονίζουν ότι για να ταιριάξουν με επιτυχία δύο αντίθετοι τύποι, πρέπει ο μεν πρώτος να μην προχωρά στην πραγματοποίηση των φαντασιώσεών του, χωρίς να ενημερώνει εκ των προτέρων τον άλλον. Ταυτόχρονα, ο δεύτερος τύπος πρέπει να έχει τη διάθεση να «ξεβολευτεί» και να δοκιμάσει ορισμένα νέα πράγματα. Διάβασε τι να περιμένεις από κάθε ζευγάρι και μάθε σε ποιο  συνδυασμό ανήκεις!

Ήρεμος τύπος + Ήρεμος τύπος

Πλεονεκτήματα:
Η ρουτίνα οδηγεί στην άνεση και την πλήρη οικειότητα.

Μειονεκτήματα: Αποφεύγοντας να εκφράσουν αμφότεροι τις φαντασιώσεις τους λόγω συστολής, μπορεί να μείνει μέσα τους η αίσθηση του ανεκπλήρωτου.

Περιπετειώδης τύπος + Περιπετειώδης τύπος

Πλεονεκτήματα:
Δύο «ανεβασμένες» λίμπιντο με εξίσου ανεβασμένη διάθεση για σεξουαλικές περιπέτειες μπορεί να καταλήξουν σε συνεχές σεξ άνευ ορίων.

Μειονεκτήματα: Η άσβηστη δίψα για καινοτομία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς... τραυματισμούς.

Ήρεμος τύπος + Περιπετειώδης τύπος

Πλεονεκτήματα: Η περίπτωση να επιτευχθεί μια καλή ισορροπία των δύο άκρων, προσφέρει σίγουρα λιγότερους κινδύνους και σημαντικά μεγαλύτερη ερωτική ανταμοιβή και για τις δύο πλευρές.

Μειονεκτήματα: Αν δε αισθάνεται γεμάτος ικανοποίηση, ο εραστής που αναζητά τη συγκίνηση είναι πιθανό να ψάξει αλλού να τη βρει.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!