3 τρόποι να ΑΛΛΑΞΕΙΣ το ερωτικό παιχνίδι - AllYou.gr

Search

3 τρόποι να ΑΛΛΑΞΕΙΣ το ερωτικό παιχνίδι

Ζήσε μια (ερωτική) περιπέτεια.

> SEX ::
14 Ιουλίου 2016

Οι ζωές των ερωτικά ανήσυχων ζευγαριών είναι και οι πιο ικανοποιητικές, σύμφωνα με την αμερικανική ομάδα Good in Bed, που αποτελείται από ειδικούς στις σχέσεις και το σεξ. Ακόμα, όμως, κι αν η περιπέτεια δεν είναι στο αίμα σου, μπορείς να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες τακτικές.

1. Συγκεντρώσου

Είναι φύσει αδύνατον να επιχειρείς μία νέα ερωτική στάση και παράλληλα να σε απασχολεί αν σχηματίζει δίπλες η κοιλιά σου. «Πρέπει να είσαι συμμέτοχη, όχι θεατής», επισημαίνει η σεξολόγος Ava Cadell, συγγραφέας του The Sexy Little Book of Sex Games, η οποία επιπλέον σε συμβουλεύει: «Συγκέντρωσε το μυαλό σου σε ό,τι σε ευχαριστεί».

2. Ανάλαβέ τον

«Ακριβώς επειδή λειτουργούν με το συναίσθημα, οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να ανάβουν με τα λόγια, ίσως και περισσότερο από το να κάνουν σεξ», υποστηρίζει η δρ Cadell, προτείνοντάς σου να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία και να αρχίσεις να περιγράφεις στο σύντροφό σου με απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρεια τις επιθυμίες και τους στόχους σου.

3. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου

«Κάνε μία νοητική καταγραφή των φαντασιώσεών σου κι επιχείρησε να βάλεις σε εφαρμογή τουλάχιστον μία, προσποιούμενη έτσι ότι είσαι δέκα φορές πιο τολμηρή απ’ ό,τι στην πραγματικότητα». Ακόμα, όμως, κι αν αυτήν τη φορά μείνεις στα λόγια και δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις την πράξη, η πρόταση της δρος Cadell στοχεύει στο να σε κάνει σταδιακά να νιώσεις πιο τολμηρή και απελευθερωμένη με το σεξ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!