Skip to main content

SEX

Βάλε ΦΩΤΙΑ στα Σαββατόβραδα με 3 κινήσεις που θα σε ανάψουν

Kάνε (πιο) ΚΑΥΤΟ σεξ απόψε!


Φύλλις Νικολάου

Δυστυχώς, συμβαίνει σε όλους: μετά από κάποιο καιρό, το σεξ μπαίνει στον αυτόματο πιλότο και η ερωτική σου ζωή αρχίζει να μοιάζει με έργο που έχεις ξαναδεί. Ομως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσεις τη ρουτίνα να εγκατασταθεί στην κρεβατοκάμαρά σου, ούτε βέβαια χρειάζεσαι χειροπέδες κι άλλα εξαρτήματα (εκτός κι αν αποτελούν μέρος κάποιων φαντασιώσεών σου) για να κάνεις το σύντροφό σου να ταρακουνηθεί. Αρκούν μερικές αποτελεσματικές αλλαγές στο συνηθισμένο μενού σας για να δείτε την ερωτική σας ζωή να παίρνει φωτιά!

Ανάσα στην ανάσα: Το παιχνίδι του συγχρονισμού των αναπνοών, εκτός από χαλάρωση, ενισχύει τη μεταξύ σας οικειότητα. Το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι κι αυτό θα σας οδηγήσει σε έντονη ερωτική διέγερση. Πρόκειται, εξάλλου, για μία από τις βασικές αρχές του ταντρικού σεξ, που έχει στόχο την κατάκτηση της ολοκληρωτικής ένωσης. Επιπλέον, αυτή είναι μια τεχνική που μπορείς να εφαρμόσεις ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι: προσπάθησε να συγχρονίσεις την αναπνοή σου με την αναπνοή του συντρόφου σου μόλις ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά και να συγκεντρωθείς σε αυτό τουλάχιστον για 3 λεπτά. Όταν φτάσετε να το κάνετε πλέον αβίαστα, προχωρήστε στο κυρίως πιάτο και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Αποσύνδεση τώρα: Μόνο όταν καταφέρνουν να βάλουν στην άκρη τις σκέψεις τους μπορούν οι γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό, υποστηρίζει μελέτη του Πανεπιστημίου Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία, καθώς το συναίσθημα επηρεάζει εν γένει το γυναικείο μυαλό. Από το να προσπαθείς, όμως, να διώξεις από το κεφάλι σου ό,τι σου προκαλεί άγχος την ώρα του σεξ, προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτό που (σου) συμβαίνει εκείνη τη δεδομένη στιγμή και στα συναισθήματα και τις αισθήσεις που σου προκαλούν. Μάλιστα, παλαιότερη αμερικανική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 γυναίκες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εστίαση της προσοχής στις αισθήσεις του κόλπου πριν και κατά τη διείσδυση είναι ο άμεσα συνδεδεμένος παράγοντας με την επίτευξη του οργασμού.

Το (σωστό) άγγιγμα: Το άγγιγμα είναι όντως διεγερτικό, ωστόσο το να ακουμπάς σχεδόν τον άλλο στον αέρα, υπονοώντας με αυτόν τον τρόπο όλα όσα μπορείς να του κάνεις με τα χέρια σου, μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία της κρεβατοκάμαρας στα ύψη. Η ενεργοποίηση συγκεκριμένων σημείων του σώματος αυξάνει τα επίπεδα της ερωτικής ενέργειας και ξυπνά την αίσθηση της ανταπόδοσης, τονίζουν οι απανταχού ειδικοί του σεξ. Ένα τέτοιο σημείο είναι το ιερό οστό, δηλαδή το κόκαλο το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πυελική ζώνη και στο οποίο καταλήγει η σπονδυλική μας στήλη. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει πλήθος νεύρων που συνδέονται με τις γενετήσιες ορμές μας κι όταν διεγερθεί κατάλληλα, μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλούς οργασμούς. Για να πετύχεις τον στόχο (ή μάλλον τους στόχους σου), ξαπλώσε στο στομάχι σου με το σύντροφό σου καθισμένο στη βάση της πλάτης σου με τα πόδια του ανοιχτά. Με το κάτω μέρος της παλάμης του, θα πρέπει να πατήσει ελαφρώς, με επαναλαμβανόμενες κινήσεις, την άκρη του συγκεκριμένου κόκαλου όσο εσύ εισπνέεις κι εκπνέεις βαθιά. Πώς θα του ανταποδώσεις τη διέγερση; Ασκώντας απαλές πιέσεις με τα ακροδάχτυλά σου στο κέντρο της πατούσας του και σιγοψιθυρίζοντάς του όσα σκοπεύεις να του κάνεις μετά. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, πρόκειται για ακόμα ένα σημείο που ξυπνά τη λίμπιντο.  

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας