Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μύθος για το σεξ - AllYou.gr

Search

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μύθος για το σεξ

Όλοι θα το συζητήσουν όταν η κουβέντα πάει στο σεξ, αλλά μάλλον... δεν υπάρχει. 

> SEX ::
15 Ιανουαρίου 2017

Πού ν’ το, πού ν’ το όχι το δαχτυλίδι, αλλά το περίφημο «σημείο G» για το οποίο έχουμε ακούσει τόσα αλλά παραμένει πιο άφαντο και από τους… εξωγήινους; Προτού βιαστείς να βγάλεις τον χάρτη του κρυμμένου θησαυρού και να μας δώσεις οδηγίες τύπου 1 μοίρα νοτιοανατολικά της κλειτορίδας, να σε ενημερώσουμε ότι Βρετανοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν μεγάλο αστικό μύθο.  Μπορεί κάπου εδώ να αναρωτιέσαι  πού πάνε τόσα χρόνια ερευνών αφιερωμένων στην αναζήτηση του πιο καυτού σημείου στο κορμί σου. Οι εν λόγω επιστήμονες απαντούν: στον κάλαθο των αχρήστων και μάλιστα είναι ανένδοτοι σε αυτήν τους την στάση.

Και τούτο γιατί τα πειράματά τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μυστηριώδες σημείο G, η περιοχή που λέγεται ότι βρίσκεται στο γυναικείο κόλπο και υποτίθεται ότι χαρίζει υπέρτατη ηδονή, είναι μύθος. Oι επιστήμονες του Κing΄s College στο Λονδίνο υποστηρίζουν ότι το σημείο G υπάρχει στην πραγματικότητα μόνο στη φαντασία των γυναικών, των περιοδικών και των σεξολόγων, ενώ κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα από έρευνα που πραγματοποίησαν σε δείγμα περισσοτέρων από 1.800 γυναικών. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ποτέ και δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα το σημείο G είναι υποκειμενικό», σημειώνει στην εφημερίδα «Times» του Λονδίνου ο δρ. Τιμ Σπέκτορ, καθηγητής Γενετικής Επιδημιολογίας ο οποίος συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα.

Πάντως, η επικεφαλής της έρευνας, καθηγήτρια Αντρέα Μπάρι, δηλώνει ότι σκοπός της συγκεκριμένης μελέτης ήταν κατά κύριο λόγο ευγενής μιας και πέρα από το να επιβεβαιώσει την ύπαρξη ή όχι του εν λόγω σημείου, οι ερευνητές βρήκαν στα αποτελέσματά της την ευκαιρία να απαλλάξουν τις γυναίκες από το αίσθημα «ανεπάρκειας» που τους δημιουργεί η αδυναμία ανεύρεσης του.

Μέχρι νεωτέρας λοιπόν, πες αντίο στο σημείο G.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!