Skip to main content

SEX

Θες να κάνεις καλύτερο σεξ; Δοκίμασε αυτά!

Αισθάνεσαι τη λίμπιντό σου πεσμένη; Υπάρχουν αρκετοί και πολύ απλοί τρόποι να την εκτοξεύσεις στα ύψη ήδη από σήμερα το βράδυ!


Φύλλις Νικολάου

Μέρα με τη μέρα, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για εσένα και τη λίμπιντό σου; Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος στην διαρκή πτώση της διάθεσής σου για τα… βραδινά σπορ και να βάλεις πάλι φωτιά στα σεντόνια σου!

1. Βάλε τα αθλητικά σου. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι όσο πιο γυµνασµένη είσαι τόσο πιο σεξουαλικά ενεργή θα αισθάνεσαι. Για την ακρίβεια, οι γυναίκες που δεν γυμνάζονται, έχουν μικρότερη επιθυμία για σεξ και, σε σύγκριση µε τις υπόλοιπες, δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό, τονίζει η επικεφαλής της έρευνας Δρα Judith R. Gerber, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ.


2. Δες την δια-λογικά. Καναδοί ερευνητές κατέγραψαν τις αντιδράσεις 24 γυναικών την ώρα που παρακολουθούσαν µια ερωτική ταινία και τις κατέγραψαν εκ νέου αφού συµµετείχαν σε τρία µαθήµατα διαλογισμού. Τι διαπίστωσαν; Ότι ο διαλογισμός βοήθησε τις συμμετέχουσες να απελευθερωθούν από τις ανασφάλειες και τα ταμπού τους και, κατά συνέπεια, να απολαμβάνουν περισσότερο τις ερωτικές ταινίες.


3. Πες «ναι» στο άγγιγμα. Ένα καλό μασάζ δεν θα σε απαλλάξει απλώς από την ένταση και την πίεση. Η αίσθηση δύο δυνατών χεριών πάνω στο σώμα σου βοηθά στην έκκριση ωκυτοκίνης, της ορμόνης που, μεταξύ άλλων, ρίχνει την πίεση του αίματος, αυξάνει την αισιοδοξία, το θάρρος και την ερωτική δεκτικότητα», τονίζουν οι ειδικοί. Μάλιστα, όσο ανεβαίνουν τα επίπεδα της ωκυτοκίνης τόσο ανεβαίνει η σεξουαλική επιθυμία µας.


4. Άνοιξε ένα άρλεκιν. Η ερωτική λογοτεχνία μπορεί να προκαλέσει άμεση διέγερση, τονίζουν αμερικανοί σεξολόγοι. Αγνόησε λοιπόν τις τελευταίες ειδησεογραφικές εξελίξεις και πιάσε στα χέρια σου ένα καυτό βιβλίο.


5. Μυρίζοντας έρχεται η όρεξη. Έρευνες έχουν δείξει ότι το άρωμα του αγγουριού, της γλυκόριζας και της παιδικής πούδρας αυξάνουν την ροή του αίματος προς τον κόλπο κατά 13%, ενώ το άρωμα κολοκύθας κατά 11%.. Μία πιο ανέξοδη λύση είναι να βάλεις φρέσκες φλούδες αγγουριού σε ένα σακουλάκι δίπλα στο μαξιλάρι σου.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.