5 πράγματα που μάλλον κάνεις κι εσύ στα κρυφά την ώρα του σεξ - AllYou.gr

Search

5 πράγματα που μάλλον κάνεις κι εσύ στα κρυφά την ώρα του σεξ

Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που... κλέβει στο σεξ.

> SEX ::
07 Σεπτεμβρίου 2016

Ναι, σίγουρα το σεξ ενισχύει την οικειότητά ανάμεσα σε εσένα και στον καλό σου αλλά είμαστε σίγουρες ότι υπάρχουν τουλάχιστον 5 πράγματα που κάνεις κρυφά από εκείνον ακόμα κι όταν τα φώτα σβήνουν και τα ρούχα (σας) βγαίνουν. Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω.

1.Μαζεύεις τα μαλλιά σου πριν ξεκινήσει το… σόου. Είμαστε βέβαιες ότι νιώθεις περισσότερο σέξι όταν αφήνεις την πλούσια χαίτη σου ελεύθερη την ώρα που ζεις το απόλυτο πάθος με τον αγαπημένο σου, αλλά έλα που δεν θέλεις όταν φιλάς τον καλό σου και το φιλί σας να σου αφήνει μια αίσθηση… τρίχας στα χείλη.


2. Σκουπίζεις τη μύτη σου στο σεντόνι. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δε θέλεις να χαλάσεις τη… «φάση» οπότε οι επιλογές σου λιγοστεύουν επικίνδυνα.


3. Κοιτάς το στήθος σου. Το ξέρεις ότι το λατρεύει, αλλά καμιά φορά τσεκάρεις για να είσαι σίγουρη ότι «τα κορίτσια σου» κάθονται σωστά… στη θέση τους.


4. Σκέφτεσαι τη δουλειά… ή τους λογαριασμούς ή πώς θα πληρώσεις την επόμενη δόση του ΕΝ.ΦΙΑ – σε καταλαβαίνουμε, συμβαίνει σε όλες μας.


5. Τσεκάρεις το κινητό σου. Η νύχτα σου προβλέπεται μεγάλη και εσύ περιμένεις με αγωνία να μάθεις πώς πήγε το ραντεβού της κολλητής σου. Τίμιο για την κολλητή σου όχι τόσο δίκαιο για τον καλό σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!