Τελικά, είναι κακό να βλέπει ο καλός σου πορνό; - AllYou.gr

Search

Τελικά, είναι κακό να βλέπει ο καλός σου πορνό;

Η επιστήμη αποκαλύπτει αν το υπερβολικό πορνό βλάπτει τη σχέση και πώς.

> SEX ::
09 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο καλός σου να βλέπει πού και πού ερωτικές ταινίες. Ωστόσο, ομάδα Ιταλών επιστημόνων προειδοποιεί:  το υπερβολικό πορνό δε βλάπτει μόνο τα μάτια αλλά και… τη στύση.
Σύμφωνα με μελέτη της Ιταλικής Εταιρίας Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής, όσοι βλέπουν συχνά πονηρά DVD ή «μπαίνουν» εξίσου συχνά σε sites πορνογραφικού περιεχομένου, σταδιακά παρουσιάζουν πτώση της λίμπιντό τους που στο τέλος οδηγεί σε ανικανότητα, λόγω του ότι σταματούν πλέον να συγκινούνται από το γυμνό γυναικείο κορμί.

Περισσότερο φαίνονται να πλήττονται οι άντρες που ξεκινούν το συγκεκριμένο σπορ από την τρυφερή ηλικία των 13-14 χρόνων, μιας και με βάση την εν λόγω έρευνα έχουν ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν προβλήματα στυτικής λειτουργίας στην ενήλική τους ζωή.
Οι ερευνητές σημειώνουν ότι ένα 15λεπτο πορνο-θέασης την ημέρα όχι μόνο δε βλάπτει αλλά, αντίθετα, τον γιατρό τον κάνει πέρα μιας και απαλλάσσει τον καλό σου από το άγχος και μπορεί να χαρίσει extra ενέργεια στο κρεβάτι.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!