Skip to main content

SEX

Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Σου παρουσιάζουμε 6 απλούς τρόπους να βάλεις φωτιά στο κρεβάτι σου.


Φύλλις Νικολάου

Η σεξουαλική σου ζωή υποφέρει από τις χαμηλές πτήσεις της λίμπιντό σου; Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε 6 αποτελεσματικούς τρόπους να την βάλεις πάλι σε τροχιά… απογείωσης!

#1. Ακόμα ένα ποτηράκι! Το κρασί έχει πολλαπλές ευεργετικές και αφροδισιακές ιδιότητες εφόσον πάντα το απολαμβάνεις με μέτρο. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, σε ηρεμεί, κατευνάζει το άγχος και τις ανασφάλειες σου, ενώ διεγείρει τη λίμπιντό σου.

#2. Άλλαξε…νούμερο!  Κι όμως ο λόγος που η λίμπιντό σου υπολειτουργεί ενδέχεται να έχει τις ρίζες του σε εκείνα τα παραπάνω κιλά που πήρες στις διακοπές. Αυτό τονίζουν Βρετανοί ψυχολόγοι υπογραμμίζοντας ότι , μπορεί η κακή εικόνα σώματος που μπορεί να έχεις, επηρεάζει αρνητικά και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Το αποτέλεσμα; Κλονίζει την αυτοπεποίθησή σου και, κατ’επέκταση, τη διάθεσή σου να βρεθείς κάτω από τα σεντόνια με τον καλό σου.  Τα καλά νέα; Οι παραπάνω ειδικοί δηλώνουν ότι χάνοτας το περιττό βάρος θα επανακτήσεις όχι μόνο την σιλουέτα,αλλά την αυτοπεποίθησή σου. 

#3. Κάνε… push-ups! Αρκούν 20 λεπτά άσκησης για να ανεβάσεις στα ύψη τη λίμπιντό σου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, στην οποία φάνηκε ότι οι γυναίκες που ασκούνταν για 20 λεπτά με ήπια ένταση αύξησαν τη ροή του αίματος στις ερωτογενείς ζώνες –και τη διέγερσή τους–  μόλις 15 λεπτά αργότερα.

#4. Πιάσ’την (λίμπιντο) στα πράσα! Η σεξουαλική διάθεση και ορμή συνδέεται στενά με τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στον οργανισμό, υποστηρίζουν αμερικανοί ειδικοί. Αυτό σημαίνει πως μια σαλάτα υψηλή πλούσια σε αυτά τα στοιχεία είναι ό,τι χρειάζεσαι για να βάλεις την ερωτική σου επιθυμία σε… τάξη! Μια σαλάτα με πράσινα φυλλώδη λαχανικά, λίγο αβοκάντο, καρότο και κοτόπουλο θα σε βάλει στον σωστό δρόμο.

#5. Βάψ’τη νύχτα… σοκολατί. Η σοκολάτα πέρα από υπέροχη γεύση,  περιέχει φαινυλεθυλαμίνη, ένα χημικό συστατικό που συνδέεται με το αίσθημα του έρωτα. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη για να σε πείσει να το ρίξεις… στη σοκολάτα πριν το σεξ, να σου θυμίσουμε ότι η μαύρη σοκολάτα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, τα οποία όπως γράψαμε παραπάνω ενισχύουν σημαντικά την ερωτική διάθεση. 

#6.Μύρισε την, μύρισέ την. Η αρωματοθεραπεία θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις τόσο που θα ξαναβρείς τη χαμένη διάθεσή σου για σεξ. Τι να μυρίσεις για να χτυπήσεις κόκκινο; Οι ειδικοί της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου  Γέιλ ανακάλυψαν ότι η μυρωδιά του περγαμόντου, του χαμομηλιού και της λεβάντας  μειώνουν σημαντικά το στρες. Ζήτησε λοιπόν από το άλλο σου μισό να σου κάνει ένα μασάζ με κάποιο από τα παραπάνω αιθέρια έλαια: με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα χαλαρώσεις αλλά θα ενισχύσεις τη ροή του αίματος προς (όλους) τους μυς σου.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.