Έχεις αλλεργία στο σπέρμα του; Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις - AllYou.gr

Search

Έχεις αλλεργία στο σπέρμα του; Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις

Για τις αλλεργίες δεν φταίει μόνο η γύρη ή διάφορες τροφές. Συχνά, κίνδυνος αλλεργικού σοκ υπάρχει και στις πλέον προσωπικές στιγμές.  

> SEX ::
05 Οκτωβρίου 2016

Θυμάσαι την είδηση για εκείνη την νεόνυμφη η οποία, μέχρι τότε την πρώτη νύχτα του γάμου της χρησιμοποιούσε προφυλάξεις όποτε ερχόταν σε σεξουαλική επαφή και την πρώτη τους βραδιά ως «επίσημο» ζευγάρι ανακάλυψε ότι είναι… αλλεργική στο σπέρμα του συζύγου της! Οι γιατροί διέγνωσαν Υπερευαισθησία στο Πλάσμα του Σπέρματος καθώς, όπως υποστήριξαν οι ειδικοί του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι, σε ορισμένες περιπτώσεις το σώμα αναγνωρίζει το σπέρμα ως ξένη πρωτεΐνη, όπως ακριβώς θα αναγνώριζε το αλλεργιογόνο του φιστικιού ή της γύρης.

Και μπορεί το παραπάνω σκηνικό να σου φαίνεται σπάνιο αλλά συμβαίνει! Στις περισσότερες γυναίκες, η αλλεργική αντίδραση παρουσιάζεται περίπου 30 λεπτά μετά τη διείσδυση, ενώ κάποιες φορές τα συμπτώματα (κνησμός, οίδημα, φλεγμονή στις απολήξεις των νεύρων) μπορεί να εμφανιστούν ύστερα από ώρες ή και μία μέρα. Αν τα παραπάνω συμπτώματα σου φαίνονται… οικεία, τότε δεν έχεις παρά να μιλήσεις άμεσα με τον γυναικολόγο σου.

Σε γενικές γραμμές, η αλλεργία στο σπέρμα αντιμετωπίζεται με θεραπεία απευαισθητοποίησης είτε με επαλείψεις σπέρματος αραιωμένου με νερό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων κάθε 20 λεπτά, μειώνοντας βαθμιαία την ποσότητα του νερού κι αυξάνοντας αντίστοιχα την ποσότητα του σπέρματος ή με ενέσεις ανοσοθεραπείας που περιέχουν μικρές ποσότητες σπέρματος. Η μέθοδος αυτή, σε συνδυασμό με σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα,  θα «προπονεί» το ανοσοποιητικό σύστημά σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!