Τα φύλλα πέφτουν, η libido ανεβαίνει - AllYou.gr

Search

Τα φύλλα πέφτουν, η libido ανεβαίνει

Αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι η πιο... σεξουαλική εποχή είναι το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις (και να εκμεταλλευτείς το φθινόπωρο)! 

> SEX ::
20 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτές οι 4 μελέτες θα σε πείσουν πως οι φθινοπωρινοί μήνες είναι οι πιο σεξουαλικοί του χρόνου

1. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που η τεστοστερόνη –η ορμόνη που συνδέεται με τη σεξουαλική ορμή- βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα από κάθε άλλη εποχή, όπως έχουν αποδείξει αρκετές μελέτες (κάτι που ισχύει και για τις γυναίκες).

2. Σύμφωνα με μελέτη του τμήματος Επιστημών και Τεχνολογίας του πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ, τους κρύους μήνες είναι πιο πιθανό κανείς να θέλει να αναζητήσει και να βρει ένα ταίρι (συμπεριλαμβανομένων και των αντρών).

3. Όπως δείχνουν οι στατιστικές, το φθινόπωρο είναι η πιο… γόνιμη εποχή (ειδικά ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης). Η απόδειξη; Τα ποσοστά των γεννήσεων εννέα μήνες μετά (Αύγουστο και Σεπτέμβρη)... χτυπάνε κόκκινο! 

4. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη το γεγονός ότι η συγκέντρωση και ποσότητα του σπέρματος βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβρη, λόγω της καλοκαιρινής ζέστης, με αποτέλεσμα, όταν πιάνουν τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου, να… παίρνει τα πάνω του!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!