Ποια είναι η ιδανική ώρα για να κάνεις σεξ; - AllYou.gr

Search

Ποια είναι η ιδανική ώρα για να κάνεις σεξ;

Ειδικοί μας αποκαλύπτουν ποια είναι η σωστή στιγμή να πέσεις με τον καλό σου στο κρεβάτι.

> SEX ::
09 Νοεμβρίου 2016

Στον καλό σου αρέσει το πρωινό σεξ, εσύ νιώθεις πιο ερωτική όταν πέσει η νύχτα και οι ειδικοί διατείνονται ότι κάνετε και οι δύο… λάθος εμμένοντας στις απόψεις σας.

Και αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι έχουν βρει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή μέσα στην ημέρα για να δώσεις ραντεβού με τον αγαπημένο σου κάτω από τα σκεπάσματα. Αυτή η ιδανική στιγμή μάλιστα συμπίπτει με εκείνη την ώρα μέσα στην ημέρα που λίμπιντό σου συγχρονίζεται με εκείνη του καλού σου.

Ποια είναι λοιπόν η ώρα του μεγάλου οργασμού; Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, διατείνονται οι ειδικοί. Ιδού μάλιστα και τα επιχειρήματά τους: σύμφωνα με ερευνητικά στοιχεία, εκείνη την ώρα ο οργανισμός σου εμφανίζει αυξημένη απελευθέρωση της ορμόνης κορτιζόλης, η οποία σού προκαλεί εγρήγορση. Παράλληλα, στον οργανισμό του καλού σου τα οιστρογόνα –ναι, καλά διάβασες– στήνουν το δικό τους μεγάλο πάρτι με αποτέλεσμα να  ενισχύουν την ερωτική επιθυμία του συντρόφου σου, ενώ τον γεμίζουν με έντονα ρομαντικά αισθήματα.

Το αποτέλεσμα  λοιπόν αυτών των οργανικών διεργασιών, τονίζουν οι ειδικοί, εγγυάται και στους δύο σας την τέλεια ερωτική εμπειρία. Οι ίδιοι, μάλιστα, συνεχίζουν ότι για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση αξίζει να τολμήσεις το απογευματινό σεξ δέκα ημέρες μετά την ωορρηξία σου μιας και τότε τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης στον οργανισμό είναι αυξημένα με αποτέλεσμα να ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητές σου να αγγίξεις… κορυφή παραπάνω από μία φορά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!