Skip to main content

SEX

Απογείωσε την ερωτική σου ζωή με αυτά τα τρικ

Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά αφροδισιακά!


Φύλλις Νικολάου

Για να απογειώσεις τη σεξουαλική ζωή σου, πρέπει και εσύ να αναλάβεις δράση. Τα παρακάτω τρικ μάλιστα αποτελούν τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά αφροδιασιακά για να το καταφέρεις.

1. Καλή παρέα.  Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις Η.Π.Α. και σε δείγμα 21.501 ζευγαριών έδειξε ότι το το 83% των ευτυχισμένων και σεξουαλικά ενεργών ανδρόγυνων δεν αναλώνονταν σε εξαντλητικές και ατελείωτες συζητήσεις για τα πράγματα που δεν λειτουργούν καλά στη σχέση τους, δεν βιάζονταν να καταθέσουν τις απόψεις τους και δεν αγνοούν τη γνώμη του συντρόφού τους. Επιπλέον, τα ευτυχισμένα ζευγάρια δηλώσαν ότι αποφεύγουν τους γκρινιάρηδες φίλους τους, τους εργένηδες και τους πρόσφατα χωρισμένους και προτιμούν να κάνουν παρέα με άλλα ευτυχισμένα ζευγάρια.

2. Τα σωστά χρώματα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι σημαντικό να επιλέγουμε χρώματα που χαρίζουν ευφορία και γαλήνη για το κοινό υπνοδωμάτιο με τον καλό μας. Ποια είναι αυτά; Οι παστέλ αποχρώσεις. Εντούτοις, οι ειδικοί τονίζουν να αποφεύγεις αυτά τα χαλαρωτικά χρώματα στα σεντόνια σου αν θες η ερωτική ζωή σας να συνεχίσει να χτυπά κόκκινο. Τα κόκκινα, μαύρα, σκούρα μπλε και λευκά σεντόνια αφυπνίζουν τη λίμπιντό του. Παράλληλα, τα ίδια χρώματα στα εσώρουχα κρύβουν επίσης ερωτικά μηνύματα και αποκαλύπτουν άτομο με έντονη σεξουαλική προσωπικότητα.

3. Οι σέξι μυρωδιές. Τα αισθησιακά φίλτρα που προορίζονται για ένα μπάνιο για δύο έχουν ως βάση τους το αγιόκλημα, το γιασεμί, το σανταλόξυλο και τα άνθη πορτοκαλιάς. Για ένα διεγερτικό μπάνιο όμως μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το ιλάνγκ-ιλάγνκ αλλά και το λάδι του γκουαράνα το οποίο συνδέεται παραδοσιακά με την ενισχυμένη διάθεση για σεξ.

4. Άσκηση, η διεγερτική. Η γιόγκα, το τάι τσι, και η πιλάτες είναι γνωστές για την αγχολυτική δράση τους. Ωστόσο, συμβάλλουν και στην καλύτερη αιμάτωση των οργάνων του σώματος και ειδικά των γεννητικών καθώς επιδρούν ευεργετικά στο αγγειακό σύστημά μας. Για αυτό τον λόγο, μάλιστα, ενισχύουν την ερωτική επιθυμία σου. Παράλληλα, νέες έρευνες δείχνουν ότι η άσκηση με βάρη ενισχύει σημαντικά την παραγωγή και την απελευθέρωση από τον οργανισμό των ορμονών του σεξ.

5. Το στοχευμένο μασάζ. Στο κέντρο της φτέρνας βρίσκονται τα αντανακλαστικά σημεία που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημά ενώ το εσωτερικό της γάμπας φαίνεται να ανάβει την ερωτική επιθυμία. Σε κάθε περίπτωση, η αφή είναι μια αίσθηση άκρως διεγερτική και αποκαλυπτική, ικανή να ξυπνήσει τα βαθύτερα ερωτικά ένστικτά μας.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός