Skip to main content

SEX

Αυτή η αθώα συνήθεια προδίδει τις πιο καυτές σου σκέψεις

Πρόσφατη έρευνα του Match.com υποστηρίζει ότι η ανεβασμένη λίμπιντό σου βρίσκεται καλά κρυμμένη στα... γραπτά σου.


Φύλλις Νικολάου

Σταμάτα ό,τι κάνεις και άνοιξε τώρα την πιο πρόσφατη συνομιλία που είχες με τον σύντροφό σου. Γιατί σε προτρέπουμε να το κάνεις; Πολύ απλά, γιατί σε αυτήν ενδέχεται να κρύβεται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καταλάβεις αν και πόσο συχνά ο καλός σου σε σκέφτεται σεξουαλικά.

Αυτό τουλάχιστον διατείνεται πρόσφατη έρευνα του αμερικανικού site γνωριμιών Match.com στην οποία συμμετείχαν 5.000 άντρες και γυναίκες. Ποιο ήταν το βασικό της συμπέρασμα; Ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν emoji στα μηνύματα που ανταλλάσουν με τον σύντροφό τους ή το υποψήφιο ταίρι τους έχουν το σεξ κατά νου – τουλάχιστον περισσότερο και συχνότερο από τα άτομα που δεν συνηθίζουν να προσυπογράφουν τα μηνύματά τους με αυτές τις αστείες ηλεκτρονικές φατσούλες.

Συγκεκριμένα, έρευνα κατέδειξες ότι το 40% των ατόμων που δηλώνουν ότι κάνουν πονηρές σκέψεις αρκετές φορές μέσα στην ημέρα τείνουν να χρησιμοποιούν από ένα emoji σε κάθε μήνυμα που ανταλλάσουν με το υποκείμενο του πόθου τους. Αντίστοιχα δε, τα άτομα που χρησιμοποιούν emoji σπάνια δηλώσαν ότι σκέφτονται το σεξ μια φορά το μήνα. Παράλληλα, οι ερευνητές τονίζουν ότι φαίνεται πως οι γυναίκες καταφεύγουν συχνότερα στη χρήση emoji όταν θέλουν να φλερτάρουν, θεωρώντας ότι έτσι μπορούν να εκφράσουν ευκολότερα και μεγαλύτερη ακρίβεια τα συναίσθήματά τους.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας Δρ. Φίσερ «τα άτομα που χρησιμοποιούν emoji στην ερωτική γραπτή επικοινωνία τους βγαίνουν συχνότερα ραντεβού και έχουν μια εξαιρετικά υγιή και έντονη σεξουαλική ζωή». Τέλος, η ιδία υποστηρίζει ότι ένα smiley face μπορεί τελικά να φέρνει την ευτυχία μιας και «η χρήση emoji διπλασιάζει  τις πιθανότητες ενός αθώου φλερτ να καταλήξει σε γάμο.»

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα