Γιατί οι γυναίκες δεν έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι; - AllYou.gr

Search

Γιατί οι γυναίκες δεν έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι;

Νέα βρετανική έρευνα αποκαλύπτει πόσο συχνά φτάνουν σε οργασμό οι γυναίκες και προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις.

> SEX ::
26 Νοεμβρίου 2016

Δυσκολεύεσαι αρκετά να έρθεις σε οργασμό και εκνευρίζεσαι που είναι τόσο εύκολο για τον καλό σου; Έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Και παρότι θα θέλαμε πολύ να σε πληροφορήσουμε για το αντίθετο, η πραγματικότητα είναι ότι οι γυναίκες έχουν πιο σπάνια οργασμό σε σχέση με τους άνδρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 18.418 σεξουαλικά ενεργούς άνδρες και γυναίκες, το 64% των ανδρών απάντησαν ότι έχουν πάντα ή συχνά οργασμό σε αντίθεση με το αντίστοιχο 32% των γυναικών.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους -τόσο συγκυριακούς όσο και κοινωνικούς. Κατ’αρχάς, οι γυναίκες αναφέρουν μικρότερη συχνότητα σεξουαλικών επαφών σε σχέση με τους άνδρες καθώς εκπαιδεύονται λιγότερο σεξουαλικά σε σχέση με εκείνους ενώ θεωρείται ακόμη κοινωνικά μεμπτό να ασχολούνται με το σεξ. Επιπλέον, οι γυναίκες δεν δέχονται αμέριστη προσοχή από το σύντροφο τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Αυτό το στοιχείο είναι εξαιρετικής σημασίας γιατί η έλλειψη προσοχής μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λιγότερο άνετα. Το αποτέλεσμα; Δεν μπορείς να χαλαρώσεις και έτσι δεν…αποδίδεις!
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!