Τελικά τι είναι σεξ; - AllYou.gr

Search

Τελικά τι είναι σεξ;

Αμερικανική έρευνα υποστηρίζει ότι τελικά το αγαπημένο οριζόντιο σπορ «χωράει» πολλούς ορισμούς.

> SEX ::
11 Δεκεμβρίου 2016

Εσύ πώς ορίζεις το σεξ; Είναι η στιγμή της διείσδυσης; Τα προκαταρτικά ή όλο το... πακέτο; Νέα έρευνα εξ Αμερικής πάντως αποδεικνύει ότι όταν αναφερόμαστε στο σεξ, δεν είμαστε καθόλου –μα καθόλου- ακριβείς. Συγκεκριμένα, σε μελέτη που πραγματοποίησαν οι επιστήμονες στο Kinsey Institute, όταν ρώτησαν μια ομάδα ανθρώπων για το τι θεωρούν «σεξ», έλαβαν κάποιες ακαθόριστες απαντήσεις του τύπου «η συνεύρεση με τη χρήση προφυλακτικού δεν “πιάνεται” ως σεξουαλική επαφή»!

Το σημαντικό σύμφωνα με την υπεύθυνη  της έρευνας, Δρ. Στέφανι Σάντερς είναι ότι η συγκεκριμένη μελέτη καταδεικνύει την πραγματικά τεράστια γκάμα απαντήσεων και απόψεων αναφορικά με το τι είναι σεξ, και κατά πόσο κυριολεκτούμε όταν ξεδιπλώνουμε τη «σεξουαλική» μας ιστορία στο σύντροφό μας. Για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, δεν έχεις παρά να δεις παρακάτω τα βασικά ευρήματα της έρευνας:

*30% των αντρών υποστηρίζουν ότι το να κάνεις στοματικό έρωτα δεν είναι σεξ
* 28% των γυναικών συμφωνουν με αυτήν την άποψη.
* 28% των αντρών δηλώνουν ότι δεν είναι σεξ αν τους κάνουν στοματικό έρωτα. Αντίστοιχα, 27% των γυναικών δηλώνουν συμφωνία με αυτήν την άποψη.
*13% των αντρών δεν θεωρεί ότι έχει κάνει σεξ αν δεν έχει εκσπερματώσει. Το ποσοστό αυτό πέφτει στο 9% στις γυναίκες.
*8% των γυναικών θεωρεί ότι δεν έχει κάνει σεξ αν δεν φτάσει σε κορύφωση. Το ποσοστό των αντρών που ενστερνίζονται την παραπάνω άποψη είναι μόλις 6%.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!