Ποιος πρέπει να είναι ο «αριθμός» σου; - AllYou.gr

Search

Ποιος πρέπει να είναι ο «αριθμός» σου;

Βρετανοί επιστήμονες αποκαλύπτουν ότι στο σεξ μάλλον είμαστε πιο συντηρητικοί από αυτό που νομίζουμε.

> SEX ::
29 Δεκεμβρίου 2016

Οι μέρες που οι γυναίκες ήθελαν να περιμένουν να πέσουν στο κρεβάτι μέχρι το άλλο τους μισό έχουν περάσει προ πολλού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι αντιλήψεις μας γύρω από το σεξ έχουν προοδεύσει εξίσου.

Απόδειξη για το παραπάνω αποτελεί νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ του Πανεπιστημίου του Σουόνσι και του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ στην οποία οι ερευνητές προσπάθησαν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών παρτενέρ για τα δύο φύλα. Για τους σκοπούς της, οι ερευνητές ζήτσαν από τους συμμετέχοντες να τους αποκαλύψουν ποιο αριθμό συντρόφων θεωρούν απαγορευτικό για να συνάψουν ερωτική σχέση με κάποιον/α.

Η έρευνά τους μάλιστα αποκάλυψε ότι είμαστε μάλλον πιο «συντηρητικοί» από όσο νομίζουμε καθώς ο ιδανικός αριθμός δεν είναι άλλος από το μαγικό... τρία. Ο συγκεκριμένος αριθμός μάλιστα είναι ο ίδιος και για τα δύο φύλα.  Πώς δικαιολογείται αυτό το νούμερο; Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι θέλουν οι ερωτικοί σύντροφοί τους να έχουν σεξουαλική εμπειρία και ιστορία αλλά όχι εξαιρετικά μακρά.

Και κάτι ακόμα: οι γυναίκες φαίνεται ότι είμαστε πιο αυστηρές σε ό,τι αφορά το μέγιστο αριθμό συντρόφων που θα θέλαμε να έχει ο καλός μας. Για την ακρίβεια, οι συμμετέχουσες στην έρευνα δήλωσαν ότι δε θα ήθελαν οι σύντροφοί τους να έχουν κοιμηθεί με περισσότερες από έξι γυναίκες πριν από αυτές. Αντίθετα, οι άντρες φαίνεται να είναι πιο «χαλαροί» θέτοντας το απαγορευτικό τους στους έντεκα συντρόφους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!