Skip to main content

SEX

Τι να κάνεις αν δυσκολεύεσαι με τους οργασμούς

Tips που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην κορυφή. 



Δεν είσαι η μόνη εκεί έξω που δεν φτάνει στο πολυπόθητο "ναι". Σε πολλές συμβαίνει ο οργασμός να είναι είδος προς εξαφάνιση. Αλλά επειδή το σεξ πρέπει να είναι ευχαρίστηση και όχι καταναγκαστικά έργα, κάτι πρέπει να κάνεις.

Εμείς, σου δίνουμε μερικά tips, που μάλλον θα σε ξεμπλοκάρουν. Αν δεις ότι δε λειτουργούν ούτε αυτά, τότε μίλα με το γυναικολόγο ή τον ψυχολόγο σου. Όπως και να έχει, μην κρύψεις το θέμα κάτω από το χαλί, γιατί το σεξ κάνει καλό, πολύ καλό, για να πηγαίνει στράφι.


#1. Αυτοϊκανοποίηση

Είναι μάλλον ασυνήθιστο να βρεις γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται και δεν έχουν οργασμούς. Με την αυτοϊκανοποίηση μαθαίνεις καλύτερα το σώμα σου.

#2. Ριξ' το στα παιχνίδια

Για κάποιο λόγο υπάρχουν τα sex toys εκεί έξω, και μάντεψε αυτός δεν είναι άλλος από την απόλαυση. Οι δονητές μπορούν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι της κλειτορίδας σου. 

#3. Σταμάτα να τους κυνηγάς

Αν κάνεις σεξ με τη σκέψη "πότε θα τελειώσω", το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο. Αντί να προσπαθείς να τελειώσεις, προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτό που σε ανάβει.

#4. Όρισε το τι σημαίνει απόλαυση

Τι σου αρέσει στο σεξ; Μπορεί να μην είσαι της διείσδυσης, για παράδειγμα. Μπορεί να σου αρέσει να σε φιλούν στο λαιμό, να ντύνεσαι περίεργα, να χρησιμοποιείς παιχνίδια ή το στοματικό. Βρες το και ακολούθησε το!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.