Είναι αιτία χωρισμού η έλλειψη σεξ; - AllYou.gr

Search

Είναι αιτία χωρισμού η έλλειψη σεξ;

Όταν η σχέση δεν κορυφώνει αλλά πατώνει.

> SEX ::
07 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Είστε μαζί πολλά χρόνια, συγκατοικείτε ή έχετε παντρευτεί και το σεξ είναι πιο αραιό και από τη βλάστηση στην έρημο Σαχάρα. Κοινώς, ξηρασία.

Τι γίνεται όταν μετά από καιρό σε μια σχέση όλα ανατρέπονται; Όταν δεν υπάρχει πλέον πάθος, ίχνος ερωτισμού, και όταν η ερωτική πράξη γίνεται, μια στο τόσο, δεν σε ικανοποιεί; 

Σίγουρα περνάει από το μυαλό σου να χωρίσεις. Πριν όμως το κάνεις, οφείλεις σε εκείνον, τη σχέση σας και κυρίως στον εαυτό σου να σκεφτείς ορισμένα πράγματα:

- Έχεις μιλήσει μαζί του ανοιχτά για αυτό το θέμα; Μπορεί κάτι να τον απασχολεί, κάτι να τον χαλάει, κάτι να ζητάει από σένα και να μην το έχει. Μια κουβέντα πάντως πρέπει να γίνει.

Εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις μια μικρή κρίση και η διάθεση από κοινού να την ξεπεράσετε θα σας βρει πιο αγαπημένους και δυνατούς. Και με περισσότερο σεξ, στο εγγυώμαι.

- Μήπως η παγωμάρα στο σεξ αποκαλύπτει την κορφή του παγόβουνου στη σχέση σας; Νιώθεις όμορφα μαζί του; Υπάρχει επικοινωνία, επαφή, ζεστασιά, κατανόηση;

Εάν όχι, μην εστιάζεις μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Απλά αυτό είναι που τα ξεσκεπάζει όλα. Και πάλι, μια ειλικρινής κουβέντα μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο. 
Εάν όχι, τουλάχιστον θα έχεις κάνει την προσπάθειά σου και θα έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τότε, ναι, είναι η ώρα του αντίο. Που έχει έρθει καιρό τώρα, απλά κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το παραδεχτεί.  
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!