Σεξ δύο φορές την εβδομάδα, με συνταγή γιατρού - AllYou.gr

Search

Σεξ δύο φορές την εβδομάδα, με συνταγή γιατρού

Κατά προτίμηση, πριν τα γεύματα

> SEX ::
05 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αγάπη μου, σου γράφω αυτό το μέηλ για να σου μιλήσω για το σεξ. Τους λογαριασμούς τους πλήρωσα, οπότε, οκ, ας μιλήσουμε και για μας λίγο. Ναι, ναι, και ΕΥΔΑΠ πήγα. 

Από κοντά, ντρέπομαι να στα πω. Άσε που θα αρχίσεις πάλι τα πειράγματα και συμπέρασμα δεν θα βγάλουμε.

Περνάω στο ψητό (α, για μεσημέρι έχουμε γιουβέτσι). Στο σεξ δεν έχω κανένα παράπονο. Θα ήμουν αχάριστη. Θέλω όμως να σου πω τι πρέπει να κάνουμε για το καλό το δικό σου, για την υγεία σου, μην μου πάθεις κάτι και μετά εγώ τι θα απογίνω; 

Διάβασα στο allyou.gr μια έρευνα που λέει ότι εάν ο άντρας κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα, είναι λιγότερο επιρρεπής σε καρδιακές παθήσεις.  

Μην γελάς, το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Και μην σκέφτεσαι το γιουβέτσι, σε ξέρω σαν κάλπικη δεκάρα. 

Βλέπω πόσο άγχος έχεις τελευταία. Για αυτό δεν χαλαρώνεις λιγάκι να θυμηθούμε τα ωραία μας. Για αυτό θα τρέχουμε μια μέρα στα νοσοκομεία. 

Άσε που το σεξ, επιστημονικά βεβαιωμένο και αυτό, σε βοηθάει να χάσεις βάρος. Γιατί με τα σουβλάκια και τις πίτσες που τρως έξω, έχει παραγίνει το κακό. Για την υγεία σου πάντα. 

Εσύ εξάλλου ποτέ δεν χάνεις τη γοητεία σου, να τα λέμε και αυτά.

Σε φιλώ και σε περιμένω σπιτάκι μας!

* Σημείωση συντάκτη: Η έρευνα ισχύει και εάν ψάχνεις αφορμές για να του ζητήσεις περισσότερο σεξ, αυτή είναι μία καλή. Γιατί το σεξ είναι απόλαυση αλλά είναι και υγεία, σωματική, ψυχική και πνευματική. Και βεβαίως... σχεσική. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!