Δείξε μου πώς περπατάς, να σου πω εάν έχεις οργασμό - AllYou.gr

Search

Δείξε μου πώς περπατάς, να σου πω εάν έχεις οργασμό

Το μεγάλο μυστήριο λύνεται βήμα-βήμα.

> SEX ::
19 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αλήθεια, τώρα. Μπορεί να κανείς να παρακολουθήσει μια γυναίκα και παρατηρώντας τον τρόπο που περπατάει να καταλάβει εάν έχει οργασμούς ή όχι;

Κι όμως, μπορεί να συμβεί αρκεί αυτός ο κάποιος να μην είναι τυχαίος περαστικός αλλά ειδικός σε θέματα σεξουαλικής υγείας. 

Στο πλαίσιο μιας από τις πολλές έρευνες που πραγματοποιούνται για να επιλυθεί το μεγάλο μυστήριο του γυναικείου οργασμού, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών τι είδους οργασμό έχουν.

Κατόπιν βιντεοσκόπησαν το πώς περπατούσε η καθεμιά τους και πρόβαλαν τα βίντεο σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, που όμως είχαν άγνοια για τις απαντήσεις που είχαν δώσει πρωτύτερα οι συμμετέχουσες. 

Και, μάντεψε τι. Τα συμπεράσματα των ειδικών ήταν τα ίδια με τις απαντήσεις των γυναικών. 

Οι επιστήμονες είπαν ότι το εάν έχει ή όχι μια γυναίκα οργασμό φαίνεται το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος κατά τη διάρκεια του βαδίσματός τους. 

“Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό", ανέφεραν χαρακτηριστικά. 

Βήμα-βήμα κάτι εξηγείται. Άντε μετά να τα καταλάβουν και οι άντρες, αυτοί που δεν είναι αλλά υποδύονται τους ειδικούς στο σεξ. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!