Skip to main content

SEX

Τότε σου ανάβουν τα λαμπάκια για σεξ

Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.



Μπορεί στο μυαλό των αντρών κάθε στιγμή να είναι στιγμή για σεξ (ναι, ναι, δεν σας έχουμε καταλάβει), για μια γυναίκα όμως δεν έχουν έτσι τα πράγματα.

Θέλουμε συναίσθημα, θέλουμε παιχνίδι, θέλουμε την κατάλληλη στιγμή. 

Ή μήπως δεν είναι έτσι και με αυτά τα μυαλά τελικά χάνουμε όλη τη διασκέδαση; Για παράδειγμα, υπάρχουν οι λεγόμενες δύσκολες ημέρες του μήνα. Που έχεις περίοδο, που πονάς, νιώθεις κάπως, τρως περίεργα και... ναι, ας το παραδεχτούμε, έχεις τεράστια όρεξη να βρεθείς στο κρεβάτι μαζί του. Ή κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ή πάνω στο δέντρο. 

Μα, τι σου συμβαίνει; Η λίμπιντό σου είναι πιο κόκκινη και από τη μύτη του Ρούντολφ.  Και αυτό γιατί οι ορμόνες που σχετίζονται με τον ερωτισμό, η προγεστερόνη και τα οιστρογόνα, κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας αυξάνονται ραγδαία. 

Οι ειδικοί μάς ενημερώνουν ότι ο μεγαλύτερος ερεθισμός παρατηρείται μεταξύ 1ης -14ης μέρας του κύκλου σου και σύμφωνα με έρευνα, περισσότερες από τις μισές γυναίκες εμφανίζουν αύξηση της διέγερσης κατά τη διάρκεια της περιόδου. 

Ωραία, και πού καταλήγουμε τελικά; Να βάζουμε τις φλις αντισέξι πυζάμες μας και να κοιμόμαστε αγκαλίτσα με τον αγαπημένο μας αντί να ακούσουμε τις ορμόνες μας και να κάνουμε ονειρεμένο σεξ.

Δεν ξέρω, κορίτσια, εγώ ιδέες ρίχνω. Και δέντρα στο τσακίρ κέφι.    
 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα