3 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς μετά το σεξ - AllYou.gr

Search

3 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς μετά το σεξ


Και άσε το εσώρουχο στην άκρη μέχρι το επόμενο πρωί

> SEX ::
22 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Συνήθως σου λέμε τι να κάνεις πριν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Είναι όμως εξίσου σημαντικό να ξέρεις τι πρέπει και τι όχι να κάνεις και κατόπιν εορτής.

Το μετά σχετίζεται με την υγιεινή του κόλπου σου και οι ειδικοί σου λένε τι να κάνεις πριν αφεθείς στην αγκαλιά του αγαπημένου σου για τον πιο γλυκό ύπνο:

1. Πήγαινε στην τουαλέτα

Καλό είαι να ουρήσεις, ασχέτως εάν σου έρχεται ή όχι. Οι γιατροί λένε ότι η ροή των ούρων βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηριδίων από την ουρήθρα. Πολύ σημαντικό εάν έχεις τάση για συχνές ουρολοιμώξεις.

2. Τέλειωσες; Σκουπίσου!

Ναι, με αυτή τη σειρά καθώς η ευαίσθητη περιοχή σου έχει υγρανθεί από σπέρμα, κολπικά υγρά, λιπαντικές ουσίες. Σκουπίσου, λοιπόν, με μια πετσέτα ή χαρτί εάν θέλεις να απομακρύνεις βακτήρια και ζύμη που ευδοκιμούν σε υγρές συνθήκες. Το καλύτερο όμως είναι να πλυθείς (με άοσμο σαπούνι) και μετά να στεγνώσεις καλά την περιοχή. 

3. Go naked

Μην βιαστείς να φορέσεις το εσώρουχό σου μετά. Καλύτερα να κοιμηθείς με το νυχτικό ή την πυζάμα σου ώστε να επιτρέψεις στον κόλπο να αναπνεύσει και να αποφύγει μολύνσεις. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!