Να πού εστιάζουμε όλες κοιτώντας έναν γυμνό άντρα - AllYou.gr

Search

Να πού εστιάζουμε όλες κοιτώντας έναν γυμνό άντρα

Εντατικά μαθήματα ανατομίας, μέρες που ΄ναι.

> SEX ::
13 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μπροστά σου έναν γυμνό άντρα. Τον οποιοδήποτε, τον αγαπημένο σου ή τον άντρα των φαντασιώσεών σου. Σε ποιο σημείο του κορμιού του θα τον κοιτάξεις και ποιο λατρεύεις περισσότερο από όλα;

Μέχρι να το σκεφτείς με την ησυχία σου, θα σου πω τι έδειξε μια σχετική έρευνα που έγινε από τρεις επιστήμονες από την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Οι ειδικοί ζήτησαν από 150 γυναίκες να κοιτάξουν φωτογραφίες αντρικών σωμάτων (σ.σ. τα πρόσωπα δεν φαίνονταν), να κρίνουν την ελκυστικότητά τους και να τα βαθμολογήσουν.

Μάντεψε ποιο ήταν το χαρακτηριστικό που πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Δεν θα το βρεις. 

Οι γυμνασμένοι ώμοι! Είναι αυτό που λέμε «ψάχνω έναν ώμο να γείρω λίγο πάνω του»; Δεν ξέρω.

Πάντως τα δυνατά σώματα κέρδισαν στα σημεία για τις 7 από τις 10 γυναίκες ενώ οι περισσότερες έκαναν φόκους στο πάνω μέρος του σώματος. Σε δεύτερη μοίρα μπήκαν το ύψος και τα κιλά. Για τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, όπως τα γεννητικά όργανα (σε περίπτωση που σου πέρασε από το μυαλό) δεν έγινε κουβέντα. Περίεργο.

Πάντως οι ειδικοί έδωσαν την εξήγησή τους: Το θέμα δεν είναι αισθητικό αλλά βασίζεται σε αναπαραγωγικούς λόγους, στα πρωτόγωνα ένστικτα.
«Οι επιλογές των γυναικών στο αντίθετο φύλο βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε ‘σήματα’ που αυτές λαμβάνουν για την ποιότητα του γενετικού υλικού του άντρα αλλά και στην ικανότητά του να επενδύσει πόρους τόσο στην ίδια όσο και στους απογόνους που θα αποκτήσουν» είπαν οι επιστήμονες. 

Έχω την εντύπωση ότι απόψε θα κοιτάξεις τους ώμους του συντρόφου σου με άλλο μάτι. Ή θα σε αφήσει παγερά αδιάφορη η έρευνα και θα εστιάσεις... αλλού;  
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!