2 βήματα που σε φέρνουν πιο κοντά στον οργασμό - AllYou.gr

Search

2 βήματα που σε φέρνουν πιο κοντά στον οργασμό

Και ο τρόπος να ενεργοποιήσεις και τις 8.000 νευρικές απολήξεις

> SEX ::
06 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

 Φυσικά και αναφέρομαι στον κλειτοριδικό οργασμό. Πού αλλού νομίζεις ότι έχεις τόσες χιλιάδες νευρικές απολήξεις; Και ίσως τώρα σκεφτείς ότι αυτού του είδους ο οργασμός είναι ευκολότερος από τον κολπικό οπότε, οκ, τι να μας πεις κι εσύ τώρα. 

Έτσι είναι εάν έτσι νομίζεις. Στην περίπτωση όμως που νιώθεις την ανάγκη από λίγη θεωρητική βοήθεια, διάβασε παρακάτω ποιοι είναι οι 2 κορυφαίοι τρόποι που σε οδηγούν στην κορύφωση- αν υποθέσουμε ότι έχεις σύντροφο ή παρτενέρ: 

1. Μην εστιάζετε συνεχώς εκεί

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι εάν εσύ ή ο σύντροφός σου κάνετε focus μόνο σε αυτό το σημείο, τότε έχεις χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεξουαλικής απόλαυσης. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις για να πετυχαίνεις τον περίφημο κλειτοριδικό οργασμό;

Ζήτησε από τον παρτενέρ σου να ασχοληθεί και με άλλα μέρη του σώματός σου, στο πλαίσιο των απαραίτητων για μια γυναίκα προκαταρκτικών παιχνιδιών. Αν επιμένει τρίβοντας την κλειτορίδα σου με την επιμονή που πατάει κάποιος το κουμπί του ασανσέρ που δεν έρχεται, το πιο πιθανό είναι να μην... έρθεις ούτε εσύ.

Αν δεν πάρει την πρωτοβουλία, ζήτησέ του να μη χρησιμοποιήσει μόνο τα δάκτυλά του αλλά να προχωρήσει και σε στοματική διέγερση. 

2. Βάλτο στη δόνηση

Για να εκτινάξεις στα ύψη τις πιθανότητες να ζήσεις τον κλειτορικό οργασμό, θα σε βοηθήσει πολύ η χρήση ενός μικρού δονητή.

Μη διστάσεις να το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Εάν νοιάζεται πραγματικά για την ικανοποίησή σου, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει τη διαδικασία.   Ακολούθησε το allyou στο Instagram!