Όταν κάποιοι λένε "τρίγωνο" δεν εννοούν το Πανοράματος - AllYou.gr

Search

Όταν κάποιοι λένε "τρίγωνο" δεν εννοούν το Πανοράματος

Εσύ το ήξερες ότι τα trios εξαπλώνονται;

> SEX ::
17 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί; Νομίζεις! Ακαδημαϊκά καθαρά μιλώντας, ναι, θα στο πω. Το τρίγωνο έχει γίνει το αγαπημένο σχήμα πολλών, κι ας μην το ξέρεις, κι ας αγνοείς αυτό το κεφάλαιο στην Ερωτική Γεωμετρία.

Μπορεί έρευνες να μην γίνονται πολλές, μία όμως που έγινε στον Καναδά μελέτησε αυτό ακριβώς το θέμα.

Πώς αντιμετωπίζουμε σήμερα τη σεξουαλική συνεύρεση με δύο άλλα άτομα του αντίθετου φύλου;

Οι επικεφαλής συγγραφείς της μελέτης, Ashley Thompson και Sandra Byers, δεν τρύπωσαν σε κρεβατοκάμαρες όπως ίσως βιάστηκες να σκεφτείς αλλά συγκέντρωσαν στοιχεία από τις απαντήσεις 274 ετεροφυλόφιλων σπουδαστών ενός καναδικού πανεπιστημίου, ηλικίας 18-24 ετών. 

Η έρευνα, που ήταν ανώνυμη και έγινε ηλεκτρονικά, εστίασε στο πώς έκριναν οι συμμετέχοντες ένα τρίο στο κρεβάτι, που περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα μέλος από το κάθε φύλο, και φάνηκε ότι:

- Οι άντρες ήταν πιο δεκτικοί σε σχέση με τις γυναίκες, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι όλοι οι άντρες επιθυμούν ένα τρίο, όπως λανθασμένα επικρατεί.

- Η στάση των γυναικών υπήρξε ουδέτερη έως ελαφρώς αρνητική. 

- Το 82% των ανδρών και το 31% των γυναικών έδειξαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν σε ένα τρίο.

Δεν ξέρω εάν αυτή η έρευνα σου κάνει ζέστη ή τρίο, ε, κρύο ήθελα να πω, ούτε τι ακριβώς ισχύει στη χώρα μας, πάντως ως σεξουαλική φαντασίωση το τρίο είναι ικανό να θέσει σε άλλο επίπεδο τη συνεύρεση ενός απλού και ταπεινού ερωτικού ντουέτου.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!