Τόσα (λίγα) λεπτά χρειάζεσαι για το ιδανικό σεξ - AllYou.gr

Search

Τόσα (λίγα) λεπτά χρειάζεσαι για το ιδανικό σεξ

Ξέχνα τους μαραθωνίους και μάθε τα νέα δεδομένα.

> SEX ::
14 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Τύπος βαριά αρσενικός πηγαίνει το πρωί στο γραφείο και αφήνει πολλαπλά υπονοούμενα στους συναδέλφους του ότι όλο το βράδυ έκανε σεξ. 

Για τους άντρες το τέλειο σεξ είναι συνυφασμένο με έναν ολονύχτιο μαραθώνιο και με ατελείωτους οργασμούς που έχουν προσφέρει στη σύντροφό τους.

Για εμάς τις γυναίκες πάλι ισχύει ο φόβος μήπως ξεκινήσουμε την ερωτική πράξη και όλα τελειώσουν πριν καν καταλάβουμε το παραμικρό. Είναι να μην σου τύχει. Γιατί τυχαίνει, να το ξέρεις. 

Κι όμως σύμφωνα με τους επιστήμονες το τέλειο σεξ δεν διαρκεί πάνω από 13 λεπτά! Ναι, ναι, καλά διάβασες. Σε έναν μέσο όρο διαρκεί από 7-13 λεπτά.   

Και φυσικά επιβεβαιώνουν ότι το μονόλεπτο μπορεί να είναι τέλειο για να μάθεις τα νέα της ημέρας σε τίτλους, αλλά όχι δεν αρκεί για το σεξ.

Από 3-7 λεπτά είναι αρκετά καλά ενώ η μισή ώρα θεωρείται υπερβολικός χρόνος ερωτικής επαφής.  

Κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά, δεν εξηγείται. Και αυτό οφείλεται στα στερεότυπα που μας παρασύρουν με αποτέλεσμα οι προσδοκίες μας να είναι τόσο υψηλές ώστε τελικά δεν κάνουμε καθόλου σεξ. Ή κάνουμε και δεν το ευχαριστιόμαστε. 

Και σε αυτό το σημείο ας θυμηθούμε τη μεγάλη επιτυχία «μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο, μη μιλάς, θα φύγω σε ένα τέταρτο». Είχε μεγάλο νόημα τελικά.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!