Skip to main content

SEX

Αυτά είναι τα 2 συστατικά του καλού σεξ

Η συνταγή που θες πάντα να πετυχαίνει.



Καλό σεξ: Τι σημαίνει αυτό για την καθεμιά μας; Σχετικό δεν είναι; Θυμήσου, ας πούμε, την τελευταία φορά που έκανες σεξ και το ευχαριστήθηκες (ελπίζω σήμερα το πρωί). 

Γιατί ήταν καλό; Είχες οργασμό; Είχε διάρκεια; Είχε πάθος ή μήπως πολύ συναίσθημα; Τα έδωσες όλα ή εκείνος είχε τα ανάλογα, μεγάλα προσόντα; 

Σε έρευνα που έγινε σχετικά οι περισσότεροι δήλωσαν ότι για να σου πετύχει το σεξ (να γίνει αφράτο και ζουμερό, καταλαβαίνεις) απαιτούνται δύο βασικά συστατικά: το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός.

Ξενέρωτα; Μπα, σκέψου το λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις πόσο σημαντικά στοιχεία είναι.

 Όταν ο άλλος εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για σένα στο κρεβάτι, θα κάνει πράγματα που σου αρέσουν, θα θελήσει να σε ικανοποιήσει, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Και εάν έχει και έναν ενθουσιασμό, ε, τότε η κατάσταση απογειώνεται. Δεν θα μείνει στα ίδια, τα γνωστά. Θα σε εκπλήξει, θα προχωρήσει σε νέα κόλπα, θα έχει ζωντάνια και μπρίο. Θα σε εμπνεύσει να γίνεις κι εσύ ενθουσιώδης. 

Γιατί μην τα βλέπουμε όλα από τη μεριά του άλλου. Ας δούμε λίγο πόσο ενδιαφέρον και πόσο ενθουσιασμό δείχνουμε στο ταίρι μας. Παιδί είναι και αυτό, με ανάγκες. Κάτι αντίστοιχο ή κάτι καλύτερο περιμένει από σένα, όχι;  

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.