4 πράγματα που μας φτιάχνουν στο σεξ  - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που μας φτιάχνουν στο σεξ 

Αναπάντεχο το πού βρίσκει κανείς ικανοποίηση.

> SEX ::
10 Οκτωβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μην πάει ο νους σου σε βίτσια και περίεργα κόλπα στο κρεβάτι. Το από πού αντλεί ο καθένας μας ικανοποίηση μέσα από το σεξ μπορεί να είναι κάτι βαθύτερο και πολύ πιο ουσιαστικό.

Οι ειδικοί επισημαίνουν 4 πηγές ικανοποίησης που ίσως δεν είχες στο μυαλό σου:

1. Μια μακροχρόνια σχέση

Ω, ναι, μπορεί να νομίζεις ότι περνάει καλύτερα όποιος κάνει περιστασιακές σχέσεις, όποιος είναι ελεύθερο πουλί και πετάει από κανάρα σε κανάρα, αλλά όλα δείχνουν ότι νιώθουμε πολύ πιο ικανοποιημένοι όταν έχουμε μια σταθερή σχέση που κρατάει χρόνια.

2. Η ικανοποίηση του άλλου

Εάν νομίζεις ότι η επίτευξη του οργασμού σου δηλώνει την πλήρη ικανοποίηση, γελιέσαι. Οι ερευνητές λένε ότι νιώθεις πολύ πιο γεμάτη όταν νοιάζεσαι για την ικανοποίηση του άλλου. Αρκεί να είναι αμφίδρομο το ενδιαφέρον, να συμπληρώσουμε.

3. Το να είσαι κουλ

Όταν είσαι νευρωτική και αγχώνεσαι υπερβολικά, άγχος που μεταφέρεται και στη συμπεριφορά σου απέναντι στο έτερον ήμισι και στο σεξ φυσικά, έχεις λιγότερες πιθανότητες να απολαύσεις την ερωτική επαφή. Ενώ εάν είσαι κουλ και άνετη, απλά αφήνεσαι.

4. Ο φεμινισμός

Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος. Οι έρευνες δείχνουν ότι η πιο περίεργη πηγή ικανοποίησης στο σεξ προέρχεται από το εάν ο σύντροφός σου είναι φεμινιστής. Και όχι, δεν το μπερδεύω με το φετιχιστής.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!