Skip to main content

SEX

Ανακάλυψε τη sexy πλευρά σου, έξω από την κρεβατοκάμαρα!

No sex involved.  



Αν έχεις διαβάσει τα άρθρα μου, θα δεις ότι έχω μια λατρεία στις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια -και κυρίως εμείς οι γυναίκες- ώστε να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε μια μακροχρόνια σχέση. Το ερώτημα που μου γεννήθηκε αυτή τη φορά είναι το παρακάτω: Ποιο είναι το πιο sexy πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, για να αναζωογονήσει τη σχέση της; 

Ξεφεύγοντας λίγο από τα όρια της σεξουαλικής επαφής και της κρεβατοκάμαρας, ανακάλυψα πως υπάρχουν τρόποι να ανανεωθεί κανείς ερωτικά, ενισχύοντας τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και τη σχέση με θετική ενέργεια. 

Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που φορτίζει τις μπαταρίες σου, η φροντίδα για τον εαυτό σου και την προσωπική σου ευτυχία βάζοντας σε προτεραιότητα το χρόνο που αφιερώνεις για αυτό το σκοπό εβδομαδιαίως, είναι από τα πιο σπουδαία πράγματα που μπορείς να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή. 

Με λίγα λόγια, self–care is sexy! Αν απολαμβάνεις το μασάζ, το γυμναστήριο, το διαλογισμό, τις ταινίες στο σινεμά, τη δημιουργική δουλειά, τότε το «κάνε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου» πρέπει να γίνει το επόμενο motto σας, αφού έτσι θα διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργεια μεταξύ σας και θα μειώσετε την πιθανότητα συγκρούσεων. 

Πώς εξηγείται αυτό; Τα χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης -ορμόνης που σχετίζεται με το στρες- στο σώμα σου σε καθιστούν χαρούμενη, έτοιμη να απολαύσεις καθετί γύρω σου και να επικεντρωθείς στη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής. 

Έτσι, αν ψάχνεις μια ποιοτικότερη συντροφική ζωή, ρίξε μια ματιά στις καθημερινές σου συνήθειες. Ποια από αυτές μπορεί να (ξανά) γίνει προτεραιότητα και να σε κάνει και πάλι χαρούμενη; Τι είναι αυτό που πραγματικά λαχταρά η καρδιά σου; Just do it! 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ