Skip to main content

SEX

5 πράγματα που όλες θα ονειρευόμασταν να μας κάνει ένας άντρας στο κρεβάτι πιο συχνά!

Sex στο repeat. 



Η σεξουαλική σου ζωή κυλάει ομαλά, αλλά θα μπορούσε να γίνει και καλύτερη; Σαφώς, ναι. Πώς το ξέρω; Κουβεντιάζοντας με τις φίλες μου έμεινα έκπληκτη από το γεγονός ότι όλες ήταν ικανοποιημένες από την ερωτική τους ζωή, συμφωνώντας όμως ότι υπάρχουν ορισμένες κρυφές επιθυμίες, ικανές να την ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο. 

Με λίγα λόγια, αυτό που πιστεύουμε ότι μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική μας απόλαυση ίσως είναι αυτό που μας λείπει και όχι αυτό που ένας σύντροφος μας προσφέρει πάντα

Βλέποντας, πως υπάρχουν κοινές ανάγκες στον κόσμο των γυναικών, σου παρουσιάζω παρακάτω μία λίστα με τις πιο αισθησιακές συνήθειες, που μπορούν να απογειώσουν την ερωτική σχέση σου. Εσύ, σε ποια από αυτές θα πάταγες το repeat;

1. Ψίθυρος στα αυτιά: Όταν παίρνουμε τα πάνω μας, εμείς οι γυναίκες, αισθανόμαστε σέξι. Ζήτα από το σύντροφο σου αυτή την επιβεβαίωση και αντάμειψε τον με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο.

2. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη; Η ομορφιά αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την αυτοπεποίθηση των γυναικών και απλώνεται από την κορυφή έως τα νύχια. Προσπάθησε να γίνεις το κορίτσι των ονείρων του και παράλληλα να εκπληρώνεις τις φαντασιώσεις του. Έτσι, θα εκτιμήσει περισσότερο το λαμπερό σου χαμόγελο από ότι τους καλοσχηματισμένους γλουτούς σου.

3. Ζήτω τα προκαταρκτικά! Η ορμή ενός άντρα εκτοξεύεται στα ύψη στο δευτερόλεπτο, με τις γυναίκες όμως δε συμβαίνει το ίδιο. Δώσε του την ευκαιρία να αντιληφθεί τη σημασία που έχουν για εσένα τα προκαταρκτικά και τα μεγαλύτερης διάρκειας ερωτικά... ματς, όσο κι αν αυτός βιάζεται για «ένα στα γρήγορα».

4. Βεβαιωθείτε και οι δυο για το μεγάλο φινάλε: Αν και είναι σχεδόν προφανές, αρκετές φορές η ώρα του οργασμού φτάνει μόνο για τον έναν από τους δυο σας. Επειδή το σεξ θέλει δυο και η απόλαυση δεν είναι μονόπλευρη, αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο, για να βγείτε κερδισμένοι από τα οφέλη της συμμετοχής σας. 

5. Ναι στις αλλαγές: Ως γυναίκα κι εγώ θα παραδεχτώ, το πόσο αναποφάσιστες είμαστε. Τη μια μέρα θέλουμε ρομαντισμό και την άλλη ζητάμε κάτι πιο kinky. Για να μπορέσει να σου προσφέρει όλα αυτά που ζητάς στο κρεβάτι, δείξε τη θετική σου διάθεση για αλλαγές, κάνοντας σαφές ότι αυτό σε διεγείρει και σε διατηρεί φρέσκια. 

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού