Skip to main content

SEX

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλάει από το site της δονητή που κοστίζει 350 ευρώ! 

Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στον κόλπο και βοηθά τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης


Νανά Χατζή


Η υπεύθυνη έρευνας και τεχνολογίας του Goop, που είναι το wellbeing oriented site της Γκουίνεθ,  λέει ότι το δοκίμασε και η ίδια και ότι 10 λεπτά χρήσης μέρα παρά μέρα, είναι ότι καλύτερο για την υγεία και ευεξία του κόλπου:
“Το v Fit,  δεν είναι  ένας ακόμη δονητής. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε multimodal vaginal toning, δηλαδή  πολυεργαλείο κολπικής τόνωσης. Εφαρμόζει ευχάριστα στον κόλπο προσφέροντας δόνηση, ανεβάζει την θερμοκρασία της περιοχής, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και άρα την ανανέωση των κυττάρων. Σαν ένα μίνι προσωπικό spa της ευαίσθητης περιοχής.

paltrowin.jpg

‘’ Εννοείται ότι το έχω δοκιμάσει. Δέκα λεπτά, τρεις ή  τέσσερις φορές την εβδομάδα αρκούν και είναι ιδανική λύση για να κρατηθεί ο κόλπος ενυδατωμένος και νεανικός ‘’ , συμπληρώνει η ίδια.
Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία που τον παράγει, έχει χρηματοδοτήσει μεγάλη έρευνα όπου γυναίκες χρησιμοποίησαν το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες για 24 συνεδρίες. Στο τέλος της έρευνας οι γυναίκες κατέγραψαν την αίσθηση που είχαν στην περιοχή, αλλά και την γενική τους διάθεση για σεξ, πριν και μετά την χρήση του προϊόντος. Όλες ολοκλήρωσαν το πείραμα κατενθουσιασμένες, καθώς το νέο προϊόν κατ’ αρχήν βοήθησε τον έλεγχο της ουρήθρας κυρίως όμως βοήθησε  εκπληκτικά την σεξουαλική τους ζωή !

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»