Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

SEX

Τι συμβολίζουν τα σέξι όνειρά σου

Μερικές φορές, στον ύπνο μας περνάμε πολύ καλύτερα απ᾽ ότι περιμένουμε



Επειδή πάντα αναρωτιόμαστε γατί είδαμε αυτό το όνειρο και τι μπορεί να σημαίνει, αν δεις στον ύπνο σου οτι κάνεις…

Σεξ με τον πρώην. Μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες μεταξύ σας. Αν υπάρχει κάτι που θα ήθελες να του πεις και δεν είχες την ευκαιρία, αν ακόμη τον σκέφτεσαι, αν μέσα σου υπάρχει θυμός, λογικό είναι να τον βλέπεις στον ύπνο σου. Μέσα από τα όνειρά σου προσπαθείς να επανασυνδεθείς μαζί του γιατί υποσυνείδητα νιώθεις ότι πρέπει να κλείσεις τον κύκλο.

Σεξ με το αφεντικό σου.  Ένα τέτοιο όνειρο μαρτυρά περισσότερο την επιθυμία σου για πρόοδο και ανέλιξη στη δουλειά, παρά κάποια υποσυνείδητη ερωτική έλξη για το αφεντικό σου.

 

sexyonirain.jpg

Σεξ με τον σύντροφο της κολλητής σου Μμμμ, αν δεν τον έχεις ερωτευτεί στην πραγματικότητα, τότε αυτό σημαίνει οτι σε εξιτάρει κάποια πλευρά της προσωπικότητάς του. Τον ονειρεύεσει επειδή κατά βάθος πολύ θα ήθελες να διαθέτει τα ίδια χαρίσματα και ο δικός σου σύντροφος.

 

Σεξ σε δημόσιο χώρο. Από κει που δεν αντέχεις ούτε το λαμπάκι της τηλεόρασης αναμμένο την επίμαχη στιγμή, ξαφνικά ονειρεύεσαι οτι ‘’ μεγαλουργείς’’  σε ώρα αιχμής πάνω στην Ερμού… Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχεις την ανάγκη να αποκαλύψεις στους γύρω σου πράγματα για την προσωπική σου ζωή και δεν τα αποκαλύπτεις επειδή φοβάσαι ότι θα σε κατακρίνουν.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις