Skip to main content

SEX

Ανήκεις στα... κορίτσια με βίτσια; Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις!

Ακατάλληλο για ανηλίκους.



Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις μια νέα, προκλητική ερωτική εμπειρία, που θα ανεβάσει τη λίμπιντο του παρτενέρ σου στα ύψη και θα ικανοποιήσει και τους δυο σας; Αν γνωρίζεις την kinky πλευρά του, τότε το κατάλληλο παιχνίδι για εσάς είναι το bondage

Με λίγα λόγια; Γίνε δούλα στο κρεβάτι. Να πώς θα το κάνεις! 

1. Βρες το κατάλληλο πρόσωπο: Ένας άγραφος κανόνας, όταν θέλεις να εμπλακείς σε αυτή τη διαδικασία, είναι πως πρέπει να βρεις τον κατάλληλο ενδιαφερόμενο. Ένα ταίρι δηλαδή που ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την ερωτική δουλεία, για να το απολαύσετε και οι δυο. Αν ο σύντροφος σου δεν είναι πρόθυμος, μην ασκείς πίεση διότι η όλη προσπάθεια είτε θα βγάλει σε αδιέξοδο είτε θα βλάψει τη σχέση σας. 

2. Πάρε τα σωστά εργαλεία: Χρειάζεται φαντασία και εξοπλισμό για να λειτουργήσει. Αν -ως πρωτάρα- δεν θέλεις να προμηθευτείς ένα ζευγάρι χειροπέδες, σε πληροφορώ πως ακόμα και οι ελαστικές γυναικείες κάλτσες κάνουν δουλειά. 

3. Θυμίσου τον χρυσό κανόνα: Προτού πάρεις μέρος σε αυτή τη σεξουαλική πράξη, θα πρέπει να αναρωτηθείς αν ταιριάζει στα δικά σου γούστα, ώστε να μπορείς να το υποστηρίξεις. Αν διαπιστώσεις ότι δεν σου "πάει", καλύτερα απόφυγέ το, για να μην έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου