6 σημεία για να κρεμάσεις το χριστουγεννιάτικο γκι (και να μπεις σε... περιπέτειες) - AllYou.gr

Search

6 σημεία για να κρεμάσεις το χριστουγεννιάτικο γκι (και να μπεις σε... περιπέτειες)

Kissing Santa!

> SEX ::
22 Δεκεμβρίου 2014

Το τραγούδι που θέλει ένα μικρό παιδί να πιάνει τη μαμά του στα πράσα, όταν εκείνη φιλάει με πάθος τον Άη Βασίλη, το γνωρίζεις; Εμπνευστήκαμε από αυτό και, εφόσον η εορταστική περίοδος προστάζει αγάπη, ρομαντισμό και αμέτρητα φιλιά δίπλα στα λαμπιόνια, συγκεντρώσαμε τις πιο καυτές προτάσεις για να κρεμάσεις το χριστουγεννιάτικο γκι και να μπεις σε ερωτικές περιπέτειες με τον δικό σου... Santa. 

Γίνε, λοιπόν, πιο δημιουργική, διάλεξε το πιο μη αναμενόμενο σημείο και προκάλεσε καινούριες εμπειρίες. 

1. Πάνω από το κρεβάτι: Κρέμασε το γκι στο φωτιστικό πάνω από το κρεβάτι και βρες την πιο απλή αφορμή για να τον φιλήσεις πριν πέσετε για ύπνο. Μην ξεχνάς ότι ένα αισθησιακό και γεμάτο πάθος φιλί, μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε. 

2. Στη ζώνη του: Ακολούθησε αυτήν την τακτική την ώρα που ετοιμάζεται ή έχει επιστρέψει από τη δουλειά. Τοποθέτησε ένα γιορτινό γκι γύρω από τη ζώνη του και αν σε ρωτήσει περί τίνος πρόκειται, άφησε τον να απολαύσει το... χτύπημα κάτω από τη μέση.

3. Κάτω από το γραφείο: Οκ, δεν μπορείς να το εφαρμόσεις στον εργασιακό του χώρο, αλλά στο γραφείο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας, μην πεις όχι. 

4. Στο γκαράζ ή μέσα στο αυτοκίνητο: Βάλε το γκι σε αυτά τα σημεία και άσ' τα να γίνουν η αιτία που τον (προ) καλείς και πάλι μέσα στο σπίτι. Ή "άναψε" τον την ώρα που οδηγεί (προσοχή όμως, γιατί γίνονται και ατυχήματα!).

5. Στο ντεκολτέ σου: Ναι, ναι, ήρθε η ώρα να κάνεις το μικρό γκι κόσμημα και να του δώσεις έξτρα λόγους να σε γεμίσει φιλιά. 

6. Στο ντους: Στην αρχή της σχέσης σας απολαμβάνατε μαζί το μπάνιο σας και αυτό αποτελούσε ένα σέξι ερωτικό παιχνίδι και για τους δυο. Αν αυτή η μαγεία έχει πια χαθεί, φέρε πίσω το ρομαντισμό, στολίζοντας τη ντουζιέρα και κάλεσε τον σε ένα σεξουαλικού περιεχομένου παιχνίδι, κάτω από το ζεστό νερό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!