Skip to main content

SEX

6 σημεία για να κρεμάσεις το χριστουγεννιάτικο γκι (και να μπεις σε... περιπέτειες)

Kissing Santa!



Το τραγούδι που θέλει ένα μικρό παιδί να πιάνει τη μαμά του στα πράσα, όταν εκείνη φιλάει με πάθος τον Άη Βασίλη, το γνωρίζεις; Εμπνευστήκαμε από αυτό και, εφόσον η εορταστική περίοδος προστάζει αγάπη, ρομαντισμό και αμέτρητα φιλιά δίπλα στα λαμπιόνια, συγκεντρώσαμε τις πιο καυτές προτάσεις για να κρεμάσεις το χριστουγεννιάτικο γκι και να μπεις σε ερωτικές περιπέτειες με τον δικό σου... Santa. 

Γίνε, λοιπόν, πιο δημιουργική, διάλεξε το πιο μη αναμενόμενο σημείο και προκάλεσε καινούριες εμπειρίες. 

1. Πάνω από το κρεβάτι: Κρέμασε το γκι στο φωτιστικό πάνω από το κρεβάτι και βρες την πιο απλή αφορμή για να τον φιλήσεις πριν πέσετε για ύπνο. Μην ξεχνάς ότι ένα αισθησιακό και γεμάτο πάθος φιλί, μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε. 

2. Στη ζώνη του: Ακολούθησε αυτήν την τακτική την ώρα που ετοιμάζεται ή έχει επιστρέψει από τη δουλειά. Τοποθέτησε ένα γιορτινό γκι γύρω από τη ζώνη του και αν σε ρωτήσει περί τίνος πρόκειται, άφησε τον να απολαύσει το... χτύπημα κάτω από τη μέση.

3. Κάτω από το γραφείο: Οκ, δεν μπορείς να το εφαρμόσεις στον εργασιακό του χώρο, αλλά στο γραφείο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας, μην πεις όχι. 

4. Στο γκαράζ ή μέσα στο αυτοκίνητο: Βάλε το γκι σε αυτά τα σημεία και άσ' τα να γίνουν η αιτία που τον (προ) καλείς και πάλι μέσα στο σπίτι. Ή "άναψε" τον την ώρα που οδηγεί (προσοχή όμως, γιατί γίνονται και ατυχήματα!).

5. Στο ντεκολτέ σου: Ναι, ναι, ήρθε η ώρα να κάνεις το μικρό γκι κόσμημα και να του δώσεις έξτρα λόγους να σε γεμίσει φιλιά. 

6. Στο ντους: Στην αρχή της σχέσης σας απολαμβάνατε μαζί το μπάνιο σας και αυτό αποτελούσε ένα σέξι ερωτικό παιχνίδι και για τους δυο. Αν αυτή η μαγεία έχει πια χαθεί, φέρε πίσω το ρομαντισμό, στολίζοντας τη ντουζιέρα και κάλεσε τον σε ένα σεξουαλικού περιεχομένου παιχνίδι, κάτω από το ζεστό νερό.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;