4 σημεία του αντρικού σώματος που δεν προσέχεις αρκετά (αλλά θα έπρεπε) - AllYou.gr

Search

4 σημεία του αντρικού σώματος που δεν προσέχεις αρκετά (αλλά θα έπρεπε)

Φτάσ' τον στην κορυφή. 

> SEX ::
08 Ιανουαρίου 2015

Την στιγμή που όλες ψάχνουμε τον τρόπο για να κάνουμε την ερωτική επαφή με τον σύντροφο μας ακόμη καλύτερη, την ώρα που οι περισσότερες παραπονιόμαστε πως το αγόρι μας δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στον υπόθεση «προκαταρκτικά», υπάρχουν μερικά σημεία στο κορμί ενός άντρα που αν τα αγγίξεις σωστά είναι αρκετά για να φτάσουν τη λίμπιντο του στα ύψη αναθερμαίνοντας την χημεία μεταξύ σας. Έρευνες έδειξαν πως τα μέρη με τις περισσότερες νευρικές απολήξεις το σώμα ενός αγοριού είναι αυτά που προσέχουμε πιο σπάνια. Ανακάλυψε ποια είναι...

1. Το σημείο μεταξύ κάτω χείλους και πηγούνι

Τα χείλη του φυσικά και είναι μια ερωτογενής περιοχή. Το σημείο κάτω από τα χείλη του, όμως, είναι ακόμα πιο σέξι για να του δώσεις μερικά φιλιά. Οι επιστήμονες βρήκαν πως αυτό το μικρό σημείο είναι γεμάτο υπερευαίσθητους νευρικούς υποδοχείς που τον τρελαίνουν σε κάθε άγγιγμα. Δοκίμασε το και δεν θα το πιστεύεις.

2. Το μπροστινό μέρος του λαιμού

Οι γυναίκες δίνουμε φιλιά στα πλαϊνά τμήματα του λαιμού του, αλλά αγνοούμε πως το καλύτερο σημείο για εκείνον βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το μήλο του Αδάμ. Αυτό το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα, οπότε η διέγερση του είναι σχεδόν ακαριαία.

3. Οι ρώγες 

Θα ξέρεις φυσικά πως οι δικές σου ρώγες είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Οι ειδικοί αναφέρουν πως στους άντρες είναι ακόμα πιο ευαίσθητο. Για τους περισσότερους άντρες είναι μια περιοχή που καμία γυναίκα δεν έχει εξερευνήσει. Άγγιξε τες, φίλησέ τες και θα του χαρίσεις αιφνιδιαστικά κύματα απόλαυσης.

4. Το σημείο κάτω από τον αστράγαλο

Στο κόκκαλο του αστραγάλου υπάρχει ένα σημείο με μέγεθος όσο το δαχτυλικό σου αποτύπωμα το οποίο, σύμφωνα με έρευνες, έχει απεριόριστες δυνατότητες για να του δώσεις στιγμές ηδονής. Το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα και, αν ασκήσεις πίεση, απελευθερώνει συναισθήματα ικανοποίησης.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!