Skip to main content

SEX

5 πράγματα που κανένας άντρας δεν παρατηρεί κατά τη διάρκεια του σεξ

Για να μην αγχώνεσαι άδικα...



1. Αν ξυρίστηκες. Εκτός κι αν "πάσχεις" από αυξημένη τριχοφυΐα και είσαι γεμάτη τρίχες σε όλο σου το σώμα, ο καλός σου δεν θα καταλάβει αν σήμερα δεν ξυρίστηκες. Μπορεί για τις γυναίκες να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να κάνεις σεξ για τους άντρες, όμως οι τρίχες... είναι τρίχες! Θα καταλάβει αν είσαι αξύριστη στη μοναδική περίπτωση που εκείνος έχει ξυρίσει πόδια- χέρια καλύτερα από σένα!

2. Οποιονδήποτε ήχο που κάνει το σώμα σου ή το σώμα σας. Οι περίεργοι ήχοι κατά τη διάρκεια του σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικοί. Εξαιτίας μάλιστα της ανατομίας της γυναίκας, είναι κάτι που πολλές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις. Το να σταματήσεις το σεξ και να προσπαθήσεις να απολογηθείς είναι περιττό, γιατί του έχει ξανασυμβεί.

3. Aν κάνεις φασαρία. Κατά πάσα πιθανότητα ο παρτενέρ σου δεν ακούει πόσο δυνατά φωνάζεις, εκτός και αν έχεις κολλήσει το στόμα σου στο αυτί του. Όπως επίσης και δεν τον πειράζει αν είσαι σιωπηλή τη στιγμή της κορύφωσης ή κατά τη διάρκεια. Άλλωστε, κανείς άντρας δεν απολαμβάνει να ακούει σε επανάληψη το «το σεξ μαζί σου είναι τέλειο, τέλειο, τέλειο».

4. Αν κάνεις γκριμάτσες. Ας πούμε πως τη στιγμή της κορύφωσης κάνεις μια φατσούλα που δεν είναι και πολύ κολακευτική. Η στιγμή είναι τόσο έντονη που δεν θα τον χαλάσει, ούτε θα καταλάβει ότι δεν είσαι και τόσο γοητευτική. Άλλωστε, και αυτός κάνει γκριμάτσες και μάλιστα πιο εκφραστικές!

5. Αν το μαλλιά σου είναι ανακατεμένα. Πίστεψε το ή όχι, οι άντρες τη στιγμή του σεξ δεν νοιάζονται -μάλλον δεν βλέπουν- αν είσαι η ωραιότερη του κόσμου ή όχι. Δηλαδή η φράση, «πω, πω το μαλλί της είναι άλουστο και ανακατεμένο» δεν πέρασε από το μυαλό κανενός άντρα ποτέ, σου λέμε αλήθεια. Ίσα-ίσα που τα ατημέλητα μαλλιά μπορούν πολύ συχνά να δείχνουν απίστευτα σέξι.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή