Skip to main content

SEX

6 λεπτομέρειες που θα σε κάνουν καλύτερη στο σεξ

Για να σταματήσεις να αναρωτιέσαι. 



Υπάρχει άραγε έστω και μία γυναίκα σε αυτόν τον κόσμο που να μην έχει αναρωτηθεί αν είναι καλή στο σεξ; Και παρόλο που σε αυτή την ερώτηση δεν μπορεί να σου την απαντήσει κανείς με αντικειμενικότητα - αφού το τι προτιμάει ο καθένας από εμάς είναι υποκειμενική υπόθεση- υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σίγουρα θα σε κάνουν να κερδίσεις πόντους. Ανακάλυψε τα. 

1. Μην είσαι επικριτική. Είτε είσαι ανοιχτή στις φαντασιώσεις του παρτενέρ σου είτε επιτρέπεις στον εαυτό σου να ανακαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, το να είσαι ανοιχτή στις διαφορετικές επιθυμίες είναι πάντα αφροδισιακό για τους άντρες και ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούν από τις συντρόφους του.

2. Γίνε δημιουργική. Η λέξη κλειδί είναι μία: φαντασία! Εκεί που έβλεπες απλά τον καναπέ, τώρα βλέπεις ένα καλό σημείο για σεξ. Εκεί που έβλεπες απλά το μεταξωτό σου φουλάρι, τώρα βλέπεις έναν έξυπνο τρόπο να του κλείσεις τα μάτια στο κρεβάτι. Το να είσαι δημιουργική και να αναζητάς τρόπους να αναζωογονείς τη σεξουαλική σας ζωή είναι κάτι παραπάνω από προτέρημα.

3. Σκέψου το σεξ συχνά. Κι όταν λέμε συχνά εννοούμε ακόμα και σε άσχετα σημεία ή ώρες της ημέρας. Όταν είσαι στο γυμναστήριο ή όταν βγαίνεις για ψώνια. Επίτρεψε στο εαυτό σου να είσαι σέξι και παρατήρησε και άλλα πράγματα γύρω σου που σου φαίνονται σέξι. Δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο να κάνει πονηρές σκέψεις και θα τις δεις να εκπληρώνονται. 

4. Βάλε (καμιά φορά) τις ανάγκες του άλλου πάνω από τις δικές σου. Το να υποχωρείς γενικά στη ζωή σου δεν είναι καλό. Αλλά το να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στην κρεβατοκάμαρα, σε κάνουν έναν υπέροχο ερωτικό παρτενέρ. Δεν λέμε σαφώς να βάζεις μονίμως τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τη δική σου ικανοποίηση, αλλά σκέψου πόσο ωραίο μπορεί να είναι και για σένα να συγκεντρωθείς σε εκείνον, με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσεις αποκλειστικά εκείνον.

5. Δοκίμασε σχεδόν τα πάντα τουλάχιστον μία φορά. Είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να είσαι καλή στο κρεβάτι, αν κάνεις συνεχώς τα πράγματα που ξέρεις και δεν δοκιμάζεις καινούριες εμπειρίες. Δεν αναφερόμαστε, λοιπόν σε εξεζητημένες καταστάσεις, στις οποίες έχεις κάθε δικαίωμα να πεις όχι, αλλά σε νέες τεχνικές και τρικς.

6. Μάθε να... περνάς και μόνη σου καλά. Μία γυναίκα που είναι εξοικειωμένη με το σώμα της - με άλλα λόγια με το τι της αρέσει και με ποιον τρόπο φτάνει στην κορύφωση -  γίνεται περισσότερο ελκυστική για τον κάθε άντρα. Η λίμπιντο σου ανεβαίνει, όπως και η ψυχολογία σου, αν αφιερώνεις που και που χρόνο μόνο για σένα.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται