Περισσότερο σεξ (από) απόψε! - AllYou.gr

Search

Περισσότερο σεξ (από) απόψε!

Αυτό το μυστικό θα σας απογειώσει. 

> SEX ::
27 Ιανουαρίου 2015

Τα περισσότερα ζευγάρια ξεκινούν την ερωτική τους ζωή με πολύ ρομαντισμό, αυθορμητισμό και πάθος. Αργότερα όμως, η γέννηση ενός παιδιού ή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορούν να φέρουν σχεδόν την καταστροφή σε αυτό το -φαινομενικά- ισχυρό ειδύλλιο.  Η σχέση μπαίνει σε μια κατάσταση «άνεσης και αδιαφορίας», με το ζευγάρι να αποτελεί τους δυο δολοφόνους του έρωτα τους. 

Αισθάνεσαι και εσύ ότι βιώνεις το τέλμα της αγάπης σου; Βάλε φωτιά στην ερωτική σας ζωή, με έναν ίσως υποτιμημένο τρόπο, που όμως κρύβει τόση δύναμη όση δε φαντάζεσαι, αφού είναι δυνατό να παίξει πονηρά παιχνίδια στο μυαλό ενός άντρα και να τον ξετρελάνει!

Δώσε βάση στη δύναμη των εσωρούχων: Σέξι ή ρομαντικά, kinky,  οικονομικά ή πανάκριβα, κορσέδες, νεγκλιζέ ή εσώρουχα ρόλου, όλα μπορούν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες ενός ζευγαριού. Τι να κάνεις; Πήγαινε στο αγαπημένο σου κατάστημα και προετοίμασέ τον ψυχολογικά από το δοκιμαστήριο. Ακόμα κι αν σου φανεί περίεργο ή πρόστυχο, βγάλε μερικές σέξι φωτογραφίες ενώ δοκιμάζεις το νέο σου αξεσουάρ – εσώρουχο και δώσε του μια μικρή γεύση από όσα τον περιμένουν τη νύχτα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!