Skip to main content

SEX

5 πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν για τις γυναίκες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Aπενεχοποίηση τώρα!



H προσωπική ζωή του καθενός είναι επιλογή του. Κάποιες γυναίκες έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν μια σταθερή, μόνιμη σχέση, όταν κάποιες άλλες επιλέγουν να ζουν ελεύθερα πουλιά και να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Κανένα από τα δύο δεν είναι άξιο κριτικής από την άλλη πλευρά, αρκεί η επιλογή να είναι συνειδητοποιημένη. 

Κι όμως η εικόνα που επικρατεί για τις γυναίκες που επιλέγουν το περιστασιακό σεξ από μία μόνιμη σχέση δεν είναι ιδιαίτερα θετική, σε βαθμό μάλιστα που συχνά οδηγεί σε μεγάλα σεξιστικά στερεότυπα. 

Που σταματάει λοιπόν το στερεότυπο και αρχίζει η αλήθεια; Αυτοί είναι οι πέντε μεγαλύτεροι μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ. Και η απάντησή τους.

1. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ είναι "εύκολες". Το να μην συμβιβάζεται μία γυναίκα σε κάτι λιγότερο από αυτό που της αξίζει επιλέγοντας να μην έχει καθόλου σχέση από το να έχει μια σχέση που δεν την καλύπτει, μάλλον δύσκολη παρά εύκολη θα την χαρακτήριζες. Πόσο μάλλον μία γυναίκα που δεν ρίχνει τα στάνταρ της ούτε όταν διαλέγει περιστασιακούς συντρόφους.

2. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν μια γυναίκα παίρνει την απόφαση να έρθει σε ρήξη με μία ολόκληρη κοινωνία που την προορίζει για σύζυγο και μητέρα, προκειμένου να μην εγκλωβιστεί σε μια ζωή που δεν της ταιριάζει, μάλλον έχει τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση παρά χαμηλή αυτοεκτίμηση.

3. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ δεν μπορούν να είναι πιστές. Το ότι μια γυναίκα προτιμάει διαφορετικούς συντρόφους για μεγάλο ή μικρό διάστημα της ζωής της, δεν σημαίνει ότι αν ερωτευτεί και το θελήσει δεν μπορεί να είναι πιστή σε μόνο έναν σύντροφο. Το ένα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το άλλο.

4. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν αφροδίσια. Αν μία γυναίκα φοράει προφυλακτικό σε όλες τις επαφές της και κάνει τις τυπικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, τότε δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί. Άσε που όλα τα παραπάνω δείχνουν άτομο υπεύθυνο και συνειδητοποιημένο. Που ξέρει τι θέλει και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το πάρει.  

5. Οι γυναίκες πρέπει να είναι μονογαμικές. Οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε με το σώμα μας ό, τι θέλουμε. Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το φύλο, ούτε με την καταγωγή, ούτε με τη σεξουαλική προτίμηση. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα στην επιλογή. Eίναι λάθος να υποστηρίζουμε την ισότητα μόνο σε ό,τι μας βολεύει. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;