5 πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν για τις γυναίκες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. - AllYou.gr

Search

5 πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν για τις γυναίκες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Aπενεχοποίηση τώρα!

> SEX ::
01 Φεβρουαρίου 2015

H προσωπική ζωή του καθενός είναι επιλογή του. Κάποιες γυναίκες έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν μια σταθερή, μόνιμη σχέση, όταν κάποιες άλλες επιλέγουν να ζουν ελεύθερα πουλιά και να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Κανένα από τα δύο δεν είναι άξιο κριτικής από την άλλη πλευρά, αρκεί η επιλογή να είναι συνειδητοποιημένη. 

Κι όμως η εικόνα που επικρατεί για τις γυναίκες που επιλέγουν το περιστασιακό σεξ από μία μόνιμη σχέση δεν είναι ιδιαίτερα θετική, σε βαθμό μάλιστα που συχνά οδηγεί σε μεγάλα σεξιστικά στερεότυπα. 

Που σταματάει λοιπόν το στερεότυπο και αρχίζει η αλήθεια; Αυτοί είναι οι πέντε μεγαλύτεροι μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ. Και η απάντησή τους.

1. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ είναι "εύκολες". Το να μην συμβιβάζεται μία γυναίκα σε κάτι λιγότερο από αυτό που της αξίζει επιλέγοντας να μην έχει καθόλου σχέση από το να έχει μια σχέση που δεν την καλύπτει, μάλλον δύσκολη παρά εύκολη θα την χαρακτήριζες. Πόσο μάλλον μία γυναίκα που δεν ρίχνει τα στάνταρ της ούτε όταν διαλέγει περιστασιακούς συντρόφους.

2. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν μια γυναίκα παίρνει την απόφαση να έρθει σε ρήξη με μία ολόκληρη κοινωνία που την προορίζει για σύζυγο και μητέρα, προκειμένου να μην εγκλωβιστεί σε μια ζωή που δεν της ταιριάζει, μάλλον έχει τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση παρά χαμηλή αυτοεκτίμηση.

3. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ δεν μπορούν να είναι πιστές. Το ότι μια γυναίκα προτιμάει διαφορετικούς συντρόφους για μεγάλο ή μικρό διάστημα της ζωής της, δεν σημαίνει ότι αν ερωτευτεί και το θελήσει δεν μπορεί να είναι πιστή σε μόνο έναν σύντροφο. Το ένα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το άλλο.

4. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν αφροδίσια. Αν μία γυναίκα φοράει προφυλακτικό σε όλες τις επαφές της και κάνει τις τυπικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, τότε δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί. Άσε που όλα τα παραπάνω δείχνουν άτομο υπεύθυνο και συνειδητοποιημένο. Που ξέρει τι θέλει και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το πάρει.  

5. Οι γυναίκες πρέπει να είναι μονογαμικές. Οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε με το σώμα μας ό, τι θέλουμε. Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το φύλο, ούτε με την καταγωγή, ούτε με τη σεξουαλική προτίμηση. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα στην επιλογή. Eίναι λάθος να υποστηρίζουμε την ισότητα μόνο σε ό,τι μας βολεύει. 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!