7 (απίστευτα) πράγματα που κάθε άνδρας βρίσκει σέξι - AllYou.gr

Search

7 (απίστευτα) πράγματα που κάθε άνδρας βρίσκει σέξι

Κι όμως συμβαίνει...

> SEX ::
03 Φεβρουαρίου 2015

Τα 7 πράγματα που θα διαβάσεις παρακάτω αποτελούν για κάθε γυναίκα παράγοντα άγχους. Κι όμως, την στιγμή που εσύ σκέφτεσαι ότι έχεις ιδρώσει και ότι τα μαλλιά σου έχουν φριζάρει από την υγρασία, εκείνος -κατά πάσα πιθανότητα- βλέπει επάνω σου περισσότερους λόγους για να σε θέλει σαν τρελός. Δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και η επιστήμη, που μετά από έρευνες στην σεξουαλική ψυχολογία των αντρών, κατέληξε ότι το αντίθετο φύλο ερεθίζεται από ορισμένα πράγματα που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ..

1. Ο ιδρώτας. Η λέξη και μόνο σου ακούγεται φρικτή. Κι όμως, οι άντρες βρίσκουν τον ιδρώτα απίστευτο ερεθιστικό. Την ώρα που εσύ αισθάνεσαι ότι δείχνεις και -κυρίως- ότι μυρίζεις απαίσια, εκείνοι το μόνο που βλέπουν είναι μια φυσική λάμψη, που -σύμφωνα με τους μελετητές- ξυπνάει μέσα τους πρωτόγονα ένστικτα.

2. Όταν τεντώνεσαι. Είτε το κάνεις το πρωί, λίγο πριν σηκωθείς από το κρεβάτι, είτε μετά το γυμναστήριο, το stretching λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους άντρες. Έρευνες έχουν δείξει ότι, όταν μια γυναίκα χαλαρώνει τους μυς της μπροστά σε έναν άντρα οι πιθανότητες να του δημιουργήσει σεξουαλικές ορμές είναι περισσότερες απ' ότι αν απλά στεκόταν απέναντι του και έκαναν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. 

3. Όταν θυμώνεις. Δεν υπάρχει κάποια εμπεριστατωμένη επιστημονική εξήγηση για τον λόγο που οι άντρες λατρεύουν τις θυμωμένες γυναίκες. Κι όμως... Σύμφωνα με απαντήσεις που έχουν δώσει οι ίδιοι σε έρευνες, όταν μια γυναίκα θυμώνει, παύει να είναι ευάλωτη και δείχνει στα μάτια τους ανεξάρτητη και φυσικά δυναμική. Υπάρχει κάτι πιο σέξι από αυτό;

4. Αχτένιστα μαλλιά. Εσύ μπορεί να ξοδεύεις ώρες ολόκληρες μπροστά στον καθρέφτη για να ισιώσεις και να φτιάξεις τα μαλλιά σου, όμως η αλήθεια βρίσκεται αλλού. Ναι, το αντίθετο φύλο σε προτιμά με τα μαλλιά ανακατεμένα, λες και μόλις έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι, ίσως γιατί η πρώτη σκέψη που τους περνάει από το νου είναι να επιστρέψουν εκεί ακριβώς. Μαζί σου.

5. Το κορίτσι με το καπέλο τζόκεϊ. Ειδικά αν το εν λόγω καπέλο είναι της αγαπημένης τους ομάδας. Γενικά το σπορ ντύσιμο, τα αθλητικά παπούτσια και τα φαρδιά μπλουζάκια αποτελούν για τους άντρες ένα πολύ δυνατό αφροδισιακό. 

6. Το να μασάς. Δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις εκείνες που είσαι νηστική όλη μέρα και πέφτεις με τα μούτρα στο πιάτο με το φαγητό. Μιλάμε για εκείνες, τις άλλες, τις χαριτωμένες όταν, για παράδειγμα, μασουλάς με χάρη μια μπανάνα ή λίγη σοκολάτα. Κάθε φορά που ένας άντρας σε βλέπει να τρως κάτι με αργές κινήσεις και μικρές μπουκιές βάζει αυτομάτως στο μυαλό του το σεξ. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!